tricouri haioase

Pagini

duminică, 15 noiembrie 2009

Din ciclul ''nebuni''...

Din ciclul ''nebuni'',început de Ovi la http://ovi96.wordpress.com/, azi,când mă întorceam cu ochii cât cepele de la serviciu dau în autobuz peste următoarea situaţie.
Doi ''coca'' şi o ''pretending to be virgin piţi'' ,cam la vreo 15-16 ani mi-au umplut liniştea cu toate rahaturile lor.Să ne înţelegem,eu nu pricep de ce pe stradă tot apar brigăzi gen : cuplu + terţă persoană care o freacă.Băi,cuplurilor,aveţi fetişuri cu terţi?Ce face al 3 lea...Reveniiiind...Cuplul,format din ''pretending to be virgin piţi'' şi '' coca-butthead'' erau la un pas de despărţire,certându-se,evident,zgomotos.Mucoşii ăştia aveau următoarele teme de dispută : ea îi reproşa lui că s-a dus la fotbal şi că toţi prietenii lui şi-au ratat cariera,toţi trebuind să fie fotbalişti.Păi?Proastă mai era.Alt motiv,el o ironizase că telefonul ei nu are atâţia megapixeli la cameră precum al altei fete.Tot el îi şi cerea înapoi telefonul dacă se despart,dar ea refuza.Au mai fost certuri legate de discuţii pe hi5 şi messenger,plimbări la mall şi în parc,pluussss dispută pe faptul că ea fuma prea mult şi el era un înrăit parior-pierzător,de parcă mucoşii '' viciau '' pe banii lor.
Ce soluţii avem :
- omorâm părinţii mucoşilor fiindcă prea s-a umplut lumea de generaţia asta de căcănari băşiţi cu ''harfe'' născute din părinţi de clasă medie,snobi şi semi-analfabeţi,cu pretenţii de agenţi de asigurări de rang înalt.
- ardem cartierul Berceni,şi-aşa prea a crescut rata criminalităţii.

În final,un cântec drag...


4 comentarii:

Anonim spunea...

Mult prea tare ,btw as putea sa ma uit la specimene de astea incontinuu,mai ales daca as fi platit.Sigur,as risca sa mi se netezeasca creierul..

Blindius spunea...

Sunt incredibili.Al treilea zici ca era drogat.Si cocalarii zici ca aveau 40 de ani si munceau din greu.

Anonim spunea...

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul www.makeverything.com si www.wowjocuri.ro sectiunea "Linkuri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugarii pe siteul dumneavoastra a linkului www.wowjocuri.ro cu titlul "jocuri online "

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti un mail la costel_box@yahoo.com cu numele siteului dumneavoastra si cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

Adina spunea...

Buna , nu m-am suparat , nu aveam motive .

Cat despre post-ul tau ... se putea rezolva cu o pereche de casti si o melodie buna,imaginea ar fi fost un pic distorsionata,dar daca melodia merita ,cred k te puteai rupe cateva min. de peisaj :P