tricouri haioase

Pagini

marți, 24 noiembrie 2009

Pussy Radios.

Atenţie : acest post conţine materiale audio cu conţinut explicit-vulgar.Nerecomandat minorilor sau persoanelor care cred că au o conduită morală înaltă.

Pe bune că posturile de radio româneşti din acest moment sunt varză rău.Toate posturile consacrate dau aceleaşi melodii : acelaşi house-dance,acelaşi minimal,acelaşi electro expirat.Cele care nu dau muzica aceasta,dau aşa-zisele oldies,dar nici acestea nu se pot lăuda cu 100 de cântece în playlist.
Abia-abia de asculţi o piesă rap,un rock bun.Numai manelizări.Păi,unde este acel 13-14 cu Andrei Gheorghe,pe care-l ascultam şi-l vedeam în acelaşi timp la radio şi la televizor după ce veneam sau înainte să plecăm la şcoală?Unde sunt Paraziţii,care,cântau acum mulţi ani despre ce cântă Puya acum,fiind intens mediatizat cu mega-panarama de melodie Change.O vorbă din popor spune că manelele şi rap-ul s-au întâlnit undeva-n balkani.
Mă mir că moderatorii Huidu şi Găinuşă de la Kiss Fm au avut respectul pentru auditoriu de a promova unul din cântecele lui Guess Who,artist hip-hop.
Afară ! Vă luaţi banii degeaba.


Atenţie,Conţinut explicit!



Atenţie,Conţinut explicit!

Un comentariu:

Lillee spunea...

Asa este...nu-mi mai vine sa ascult nici un post de radio.