tricouri haioase

Pagini

miercuri, 4 noiembrie 2009

Pseudo-ziarişti cu pseudo-celebrităţi.


Dacă stai un pic să te plimbi prin ''blogosferă'',vei găsi cele mai ciudate persoane.E cert că de câţiva ani ne-am umplut de pseudo-ziarişti,cum bine zicea un poliţist comunitar pe care l-am cunoscut în facultate.Au ''crescut'' în html numeroase bloguri,la fel cum cresc ciupercile după ploaie.Fiecare îşi înşiră propriile absurdităţi,păreri,întâmplări...care mai de care mai neimportante.
Ceea ce nu înţeleg eu, uitându-mă peste mai multe bloguri,este faptul că mulţi useri îşi pun la blogroll fel de fel link-uri către site-uri ale diverselor ''celebrităţi'' de pe la noi.Astfel,unii,ca să ne demonstreze că ei critică asiduu aşa numitele ''piţipoance'' îşi pun la blogroll : http://pitzipoanca.org/.Probabil că jumătate din aceşti prefăcuţi întorc capul salivând după acele creaturi ultra-machiate.
O altă categorie de bloggeri,este aceea care are link-uri către bADEA,cIUTACU şi bENDEAC. Să fie aceşti 3 ''magi'' ai televiziunii noii formatori de opinie ai societăţii române? Mai rău,problema este că mulţi chiar îi copiază...în gesturi,în vocabular.Treziţi-vă,încercaţi s-aveţi personalitatea voastră ! Glume mai proaste ca ale lui bENDEAC n-am auzit şi văzut pe nicăieri,iar la politică precum cIUTACU...se pricepe orice cocalar care citeşte libertatea.
Din câte am mai văzut,zoso şi cabral sunt şi dânşii intens mediatizaţi.Probabil cabral a fost impulsionat de Axinte de la Vacanţa Mare.Zoso,cine-i Zoso? Când citesc Zoso mă gândesc la Soso de la BigBrother.
Măi,dar voi încă mai speraţi că Badea vă va pune şi dânsul la blogroll sau chiar n-aveţi prieteni?

Lista neagră blogroll :

cabral.ro

http://status-mess.blogspot.com/

http://pitzipoanca.org/

http://www.zoso.ro/

http://www.mircea-badea.ro/blog/

http://www.ciutacu.ro/

http://mihaibendeac.wordpress.com/

Niciun comentariu: