tricouri haioase

Pagini

duminică, 15 noiembrie 2009

Bronson.

Tocmai l-am văzut."Bronson" este un film despre viaţa lui Michael Peterson,spaima penitenciarelor din Marea Britanie.Deşi a apărut de ceva vreme,abia acum am avut ocazia să-l văd.
Autonumindu-se ''Charlie Bronson'',personajul principal este o combinaţie între nebunia lui Steve Buscemi din Con Air ( Avionul Condamnaţilor ) şi dorinţa de luptă a lui Edward Norton din ''Fight Club''. Ca şi în al doilea film menţionat,personajul nostru pare să simtă o creştere de ordin psihic atunci când se bate.Cu gardienii,cu trecătorii,cu profesorii,vânzătorii,după caz.
Filmul,bazat pe un caz real,arată că Bronson,din cei 34 de ani de detenţie petrecuţi până în prezent,30 i-a petrecut la izolare.
Ceea ce m-a făcut să văd filmul este faptul următor : deşi Charlie Bronson nu a omorât niciodată pe nimeni,nu i s-a fixat încă o dată pentru eliberare.Enjoy !



Bronson (2009) - www.Onlytheone.ro
Vezi mai multe video din Film

2 comentarii:

Laura? spunea...

Bronson este un film despre un personaj extrem de colorat, "cel mai periculos prizonier al Marii Britanii", o pelicula despre violenta nativa, despre reabilitare ca notiune utopica si despre nebunie. Acestea au fost folosite si in "Portocala mecanica" a lui Kubrick, insa conturate mult mai potolit aici, pentru ca in final sa iti para rau pentru destinul amarat al lui Bronson. Mi-au placut teribil nararea actiunii de catre personajul principal, momentele teatrale in care defila pe scena in propriul sau spectacol, ariile clasice si modul in care actiona aproape deliberat in asa fel incat sa ramana incarcerat, inchisoarea fiind locul in care el era cineva, spre deosebire de lumea de afara unde era un anonim.

andedu spunea...

i-mi place ceace faci spor in continuare