tricouri haioase

Pagini

marți, 10 noiembrie 2009

Soluţia pe care o aşteptam...NU !

Avem un an electoral greu.Lupta pentru scaunul de Preşedinte al României lasă efecte grave asupra populaţiei,în primul rând.
Nu avem un Guvern cu încredere din partea Parlamentului,Parlamentul îşi urmăreşte doar interesul personal,acela de a duce o luptă oarbă împotriva Preşedintelui Băsescu, pentru a demonstra că nu consumă resurse degeaba.Interesul naţional este trecut pe planul secund după ideile ''revoluţionare'' ale marii majorităţi parlamentare pro-sibiene.De cealaltă parte,nici Preşedintele nu a cedat,desemnând doi premieri care nu corespundeau cu cerinţele forului legislativ de la noi.Practic,premierul desemnat,Liviu Negoiţă,a prezentat ''Guvernul Croitoru 2'' care este de fapt ''Guvernul Boc 3'' şi peste toate reprezintă eşecul unui Preşedinte care şi-a depăsit de prea multe ori atribuţiile constituţionale,astfel încât putem spunem că Domnul Negoiţă,de altfel un primar de înaltă clasă,a prezentat ''Guvernul Băsescu 0''.
În toată această debandadă,dar cu din ce în ce mai multe bannere şi afişe prin oraş,apare un candidat surpriză care nu cred că va fi votat nici de familia Dânsului.
De ce să faci aşa ceva? Nu puteaţi să staţi acasă liniştit...nu mai vrem SPP-işti plătiţi din buget pentru toti neimportanţii !
Să-ţi ţii ţara asta spurcată şi ciocanele acelea numai pentru Dumneata !


Niciun comentariu: