tricouri haioase

Pagini

luni, 30 noiembrie 2009

S-au trezit pedeliştii !



Mă miră faptul că unii încă mai sunt ''vrăjiţi'' de Băsescu.Ok,a fost mişto să-l vedem că vorbeşte mai ''ca din popor'',că zice ,că face, că drege,că va stârpi corupţia,se va termina cu sărăcia.Fiţi serioşi,nu a făcut nimic.
E-n regulă,filmuleţul în care a apărut că loveşte nu-ştiu-ce plod e trucaj.Nici în vecii vecilor nu credeam să fie adevărat,fiindcă nu-i nimeni chiar atât de idiot,nici Băsescu să facă un asemenea gest,nici noi,ca ''privitori'',cum zice Florin Piersic.
Dar de ce se tot leagă pedeliştii de acest filmuleţ...de ce această manie cu Român AntiPsd. Dragi tineri,părinţii voştri au votat la începutul anilor 90 cu Ion Iliescu,fie că ei vă recunosc acum sau nu,acest fapt.85% nu-i un procent micuţ pentru a deveni Preşedinte.De ce această furibundă campanie pedelistă antipesedistă.De ce,când toţi se trag din acelaşi socialism de extremă stânga,acelaşi fesenism.De ce Voiculescu şi Vântu sunt acum atât de blamaţi,când,în 2004,aceştia îl ajutau neîndoiţi pe Preşedinte.De ce Patriciu este hoţ acum,dacă,evident, a finanţat alianţa Dreptate-Adevăr.Banii acestuia au fost buni pentru a ajunge Preşedinte?
Normal că Theodor Stolojan s-a îmbolnăvit brusc de la atâta nesimţire,pe vremea când în P.N.L. chiar mai era bun-simţ.Avem în faţă un model clar de campanie negativă,în care un candidat îşi bazează programul de campanie strict pe criticarea celuilalt.Stimaţi pedelişti,dacă aveţi o brumă de maturitate,prezentaţi o părticică din programul pentru următorul mandat de 5 ani al lui Traian Băsescu?
Ştiţi că...hoţii strigă ''hoţii'',e o regulă.


Niciun comentariu: