tricouri haioase

Pagini

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Să vorbim cumpătat despre...

Mutu.
Ştim cu toţii deja că a fost depistat pozitiv la un control antidopping,cu o substanţă interzisă în Uniunea Europeană,sibutramina.Am şi eu o întrebare,dacă e interzisă în Uniunea Europeană,cum dracului de se vinde în România...?În Italia,controalele antidopping nu sunt de ''rutină''.Treaba este mai complexă decât se vede.Mutu are o datorie mare către un important club din top 16,iar un alt club important,Juventus Torino,are ''neşansa'' de a fi implicat în contractarea lui Mutu după ce acesta a fost ''disponibilizat'' de la Chelsea Londra.Şi lumea ştie de pârghiile juventinilor.Scandalul ''Calcio-poli'' a zguduit fotbalul italienesc şi a arătat cum se face performanţa în ''cizmă''. Mi-e greu să cred că sibutramina aceea l-a ajutat pe Mutu să înscrie 7 goluri în 8 meciuri de la revenire.Ba mai mult,îi putea fi letală.Pe plan profesional,Mutu este un talent confirmat şi reconfirmat,de-a lungul anilor.A fost practic,principalul marcator ,pe acolo pe unde a jucat,excepţie făcând Internazionale.A calificat echipa naţională la Euro 2008,trăgând toţi leneşii ''11-lui'' după el.Riscă acum încheierea carierei,la 35 de ani în urma unei eventuale suspendări de 4 ani,nici Dinamo nu l-ar primi.Da,Mutu este un prost,un dinamovist pe care noi,steliştii,nu-l suportăm.Este un ''drogat'',este un curvar şi un ingâmfat.
Dar nu acum...nu acum trebuie să fie ''atacat''.


14 comentarii:

Anonim spunea...

mutu... yuck!

Blindius spunea...

Alexiuss,Cristiano Ronaldo :p ?

Laura? spunea...

Sibutramina se gaseste in toate pastilele de slabit care se dau cu reteta si cred ca asa trebuie sa ramana. Foarte multe femei iau Reductil, cel mai popular medicament de la noi care contine sibutramina. Nu e bine sa se interzica pt ca este extrem de eficienta in cazurile de obezitate avansata, ar fi bine sa se gaseasca doar in cabinete. Nu inteleg cum e posibil ca un jucator de talia lui sa ia medicamente dupa ureche.Nu cred ca l-au ajutat pastilele sa joace mai bine, dar cresc energia si toleranta la efort. Andreea Raducan a patit-o la Sydney pt rahatul de ibuprofen. Si tot circul cu mama lui Mutu care i le-ar fi luat din Romania...Jenant.

Lillee spunea...

Sibutramina se gaseste si in Superslim, care au fost retrase de pe piata recent. Intr-adevar dau energie foarte mare, rezistenta la efort...practic nu obosesti si nici somnul nu prea te mai ia. Acum...nu stiu ce sa zic, nu ma pricep si nici nu am urmarit viata profesionala sau personala a lui Mutu, dar parca prea sar toti pe el de la un timp incoace. Oare nu incearca totusi cineva sa-i bage bete in roate? Zic si eu...

MadMe spunea...

Din câte ştiu eu, acolo la club, există un medic la dispoziţia jucătorilor care le prescrie reţete şi le filtrează ce e bun de luat de ce e pe lista substaţelor interzise. Singura chestie pe care i-o reproşez lui Mutu este că nu s-a dus la medicul respectiv să-l întrebe "Bă ţache, d-astea pot să iau sau ba?". Şi ăla i-ar fi zis da sau ba şi acum dormea liniştit.

Miss Sasha spunea...

sincer, cred ca este ceva necurat la mijloc!
Oricum Mutu este, pe langa Chivu(:X),un simbol al fotbalului romansesc actual. Nu vorbim de Hagi, Popescu...
Eu zic ca ar merita putina sustinere din parte romanilor, dan nah...cand a fost bine erau toti cu tricouri cu Mutu si il aclamau, acum...au uitat.
Nasol!

Anonim spunea...

Exact ce cred eu, când eşti cu un picior în groapă, lumea, în loc să te ajute, te împing şi mai tare la fund...

Blindius spunea...

Laura?,eu chiar cred că mă-sa i le-a luat.Că mă-sa,ca şi mă-sa lui Tănase,e o ţărancă îmbogăţită şi rămasă îmbogăţită,dar neevoluată cultural.

Blindius spunea...

Lillee,aşa cred şi eu,controlul n-a fost de rutină atâta timp cât el începuse să dea goluri foarte şi era aproape de un transfer la o echipă bogată.Şi-a făcut duşmani peste capabilităţile lui.

Blindius spunea...

MadMe,exact aşa ar fi trebuit să facă.De aceea am menţionat la sfârşit că este un prost.El nu ştie mai mult decât fotbal.A încercat cu cărţi,vinuri,haine,îi merg afacerile acelea,dar sunt cel mai sigur nişte sfaturi de la apropiaţi.El doar fotbal ştie.

Blindius spunea...

Miss Sasha,într-adevăr este un simbol al fotbalului actual românesc.Şi e cam printre puţinii jucători români care au ajuns să joace fotbal la echipe cu adevărat mari ale fotbalului european.

Blindius spunea...

Cris,din păcate aşa se întâmplă.Abia atunci vezi cine îţi este alături cu adevărat.

Anonim spunea...

a zis cineva ceva de ronaldo? Yummy :D (drull, drull :D)

Blindius spunea...

:))