tricouri haioase

Pagini

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Remember!


http://cugetaristocate.blogspot.com/
prin persoana lui Lillee,ne arată un şir de 9 tipologii de femei existente în lumea noastră.
Drumul către ceea ce eu numesc ''linişte şi dragoste,confort şi înţelegere,încredere şi completare comună'' într-o relaţie,poate fi presărat cu destule eşecuri,încercări,întâmplări menite să te ajute să cumulezi experienţă şi capacitate de a te menţine la un nivel înalt în relaţia de moment.
În această postare mă refer,prin urmare,la relaţiile anterioare celei pe care o aveţi acum.Ce-aţi învăţat din acestea,cam cât au durat,cât de mult v-au marcat şi în ce relaţii mai sunteţi cu persoanele respective.Şi cum nu vreau să vorbiţi singuri,vă dau şi eu nişte exemple din puţin semnificativa experienţă acumulată.
Cazul 1: se făcea că am fost cuplat cu o fată care era elevă pe un profil al unei şcoli de arte şi meserii,mai pe scurt,profesională,şi mai exact = mai puţin dotaţi intelectual.După o relaţie de 3 luni m-am trezit cu o ignoranţă totală din partea respectivei şi,la insistenţele mele,cu nişte sms-uri în care mi s-a spus că sunt plictisitor.Mai târziu am aflat că fata s-a cuplat cu un ţigan trecut bine de 20 de ani. Morală : girls wanna have fun în liceu,nu te cupla cu fete fără cultură generală.
Cazul 2 Am întâlnit o fată pe un site de socializare numit prieteni.ro.Ne-am cunoscut,din acelaşi cartier,ne înţelegeam bine,devenim clasicul ''prieten-prietenă'' şi preţ de 2 săptămâni ne întâlnim.După 2 săptămâni îmi spune că iubitul ei se întoarce din Anglia,ca atare eu trebuie să fiu ''tras pe dreapta''.Sunt tras pe dreapta,trece alături de al ei,n-o bagă în seamă,imediat se despart.Îşi cere scuze,dar pe mine mă ''doare la bască''. Morală: nu te întâlni cu fete cunoscute pe internet,în scopul de a avea o relaţie,nu te întâlni cu fete care au o religie pe care n-o stăpâneşti.
Cazul 3 O fată,un coleg şi eu.Ei mai mari,eu mai neexperimentat.Ea proaspăt studentă,el repetent notoriu şi eu ...mai neexperimentat.3 luni de întâlniri pe ascuns,declaraţii,vise,decepţii.De ambele părţi.După 3 luni,un sms prin care mi se spune că i s-a spus şi lui,repetentului,despre ceea ce se întâmpla...sfârşit. Morala :sub nici o formă,să nu îţi propui să îi furi ''aleasa'' unui cunoscut de-al tău,nu e corect,nu e fair-play,nu-ţi face cinste decât în ochii unor vagabonzi fără idealuri,să ai grijă,ca bărbat,ca ''aleasa'' ta să se simtă iubită şi apreciată.Doar e a ta!


Acestea fiind scrise,chiar mi-aş dori să citesc şi eu câteva ''întâmplări'' ale voastre,de această natură.Fie că sunteţi băieţi sau fete,super experimentaţi sau la început de drum.Poveştile voastre nu vor zbura mai departe comment book-ul meu!




Această poză mă reprezintă în fragedă pruncie,atunci când nu erau dezamăgiri şi începeam să acumulez.Este postată pentru http://broscutaofensata.blogspot.com/ a cărei amabilitate nu a trecut neobservată la mine pe blog.Mă refer la faptul că,în ziua de astăzi,puţini te adaugă în blogroll-ul lor dacă nu-i însemnezi şi tu în prealabil.Dar broscuţa m-a adăugat şi eu voi încerca să nu rămân dator.

13 comentarii:

Lillee spunea...

:) Uite un bebe care face spagatul.
Despre relatiile mele? Cu siguranta nu au fost asa interesante ca ale tale :)

Anonim spunea...

WoW!! Ce copil neastamparat, mai mai sa sara din carucior. :P
Foarte haioasa poza!! :))

Cand ma gandesc ce-a mai trecut timpul...

Anonim spunea...

Cat despre prima parte a postarii tale, nu prea am ce experienta sa impartasesc. Iubesc aceeasi persoana de 15 ani, intaia dragoste cu care m-am si casatorit, alaturi de care am trecut si de rau, dar mi-a fost mai mult bine. Cam atat!

Blindius spunea...

Ale mele n-au fost interesante,acum este interesanta relatia.
Hai,nu trebuie sa va rusinati :(

Blindius spunea...

Felicitari,Cris!

Micul Artist spunea...

Pai cea mai interesanta relatie este cea pe care o am acum. Noi doi ne unisem ca sa ii combinam pe doi prieteni comuni si uite asa am ajuns noi doi impreuna :)). Morala : Combinati prieteni ca o sa aveti de castigat :). Celelalte au fost de genu' : " Imi place de tine , vrei sa fim impreuna? "

Blindius spunea...

Merci photograph pentru ca ti-ai impartasit din experienta.Eu m-am ferit de combinatiile altora,gen.."nu vrei sa cunosti pe una"...am vrut mereu sa gasesc eu :-s.

Anticalofilul spunea...

oho, interesanta propunere, daca ma apuc sa scriu deceptiile mele, plangeti :)

Blindius spunea...

@George> fa-ma sa imi curga o lacrima,sunt curios.Nu-ti fie rusine.Nu-mi da un post doar ca sa zici c-ai trecut din bun simt.

cristishady spunea...

Off ..daca as scrie eu as umple cred 3 pagini ( si asta ca rezumat).Dar cred ca o sa fac un scenariu si am sa-l vand la vreo firma de facut filme :))

Blindius spunea...

Pacat.

MadMe spunea...

Ce bebe sportiv :)) F faină poza.
Relaţii? Puţine, insipide, incolore până la cea actuală. :)

alexandra spunea...

fiecare dintre noi are o experienta terminata prost, cel putin, la activ ..eu chiar mam apucat sa vorbesc despre una la mine pe blog :D ...