tricouri haioase

Pagini

luni, 25 ianuarie 2010

Pac,pac! Madonna.

Nu vă aşteptaţi de la Madonna să cânte prin concerte,ai 50 + de ani şi o viaţă de artist în spate,ai şi ceva oboseală acumulată.Pentru cântat se cumpără albumul.Da,se cumpără pentru că eu nu încurajez pirateria (ce glumă).După ce l-a ''executat'' pe tinericul Jesus,Madonna lansează o ''invitaţie'' către viaţa de apoi prin nişte asemănări ale stărilor omeneşti cu elemente criminale.Lil'Wayne ar trebui să nu existe în industria muzicală,din punctul meu de vedere.Gata cu postările video,nu mai am cântece noi preferate.Nici acesta nu iese din ''obişnuit'',dar îmi place refrenul iar sistemul audio de la serviciu îl redă tocmai bine!


8 comentarii:

Anonim spunea...

Mi se pare că Madonna se dezbraca prea mult în ultimii ani. Corect, are ce arăta, dar am senzaţia că vrea să ne transmită ceva de genu' : uitaţi, vedeţi ce bine arăt eu la 50 de ani?! Iar despre felul cum cânta- no comment!!

Blindius spunea...

Se dezbracă,aşa este.Probabil trece printr-o criză a înaintării în vârstă.Şi e posibil,foarte posibil ca look-ul ei să fie datorat multor operaţii estetice.

orator spunea...

o sa mor eu si asta tot goala o sa fie :P

Blindius spunea...

:))

Diana spunea...

Sincer, eu in ultimii ani nu am mai ascultat-o nu mi-a mai placut. Inainte arca era mai ok cred ca batranetea prosteste. Nu am nimic cu ea pur si simplu nu o mai ascult!
ramane o legenda doar atat.

Blindius spunea...

E o legendă,aşa este.Dar nu cred c-a scos single care să nu fie în top.Cred că şi acesta o să fie.Are un mesaj puternic dpdv sexual:D

Lillee spunea...

Daca te aude frate'miu ca spui ceva de Madonna face crima. Nu conteaza ca ai dreptate sau nu...pana la Madonna! Idolul copilariei lui, insa nu si al meu :)

Miss Sasha spunea...

eu nu o suport pe Madonna, o apreciez pentru munca ei, este o artista, dar nu imi place de nicio culoare!