tricouri haioase

Pagini

duminică, 17 ianuarie 2010

New spot !

Aflându-mă în ultima zi de concediu,am hotărât să ies la o plimbărică.Un drum parcurs ''la picior'' între Piaţa Universităţii via Piaţa Romană via Centrul Istoric.După două tururi de Centru Istoric şi o veste proastă cum că barul din Club A este închis,am descins pe Strada Şelari unde am vizitat în premieră,pub-ul ''Trafic Punkt''.Am intrat random,fără să fi ştiut de acesta până la acel moment.De fapt,ca să fiu sincer,am văzut că nu era nimeni şi acest lucru m-a ''atras''.Păşind înăuntru,un tânăr înalt şi amabil ne-a ''binepoftit'' şi mi-a spus că abia au deschis.Pub-ul este situat pe două niveluri (subsol şi sol)despărţite de o scară fancy,dispusă în spirală.La subsol,unde am şi mers,ne aştepta o domnişoară la fel de înaltă şi amabilă.
Ambianţa este una care te îndeamnă la relaxare,pereţii fiind frumos ornamentaţi,lumina fiind asigurată de mici felinarii care nu îţi obosesc ochii.Diferenţa cromatică între ''capetele'' scării este asigurată de două culori,sus fiind predominant un portocaliu elegant şi călduros,iar la subsol fiind un verde primăvăratic.Lista băuturilor consumabile este largă şi variată,pe meniu găsindu-se bere,răcoritoare,cocktail-uri,vinuri,ceaiuri şi derivate ale cafelei.Toate servite cu promptitudine şi cu un zâmbet din partea celor doi membrii ai personalului.Muzica este bună,trecându-se de la un rock stilat la un dance uşor ''digerabil'' de către urechi.
Pub-ul este monitorizat cu camere video în permanenţă,astfel încât liniştea să-ţi fie perpetuată şi,bineînţeles,să nu te tenteze să le furi vreo scrumieră ''Camel''.
''Trafic Punkt'',tocmai bun de vizitat !



(subsol)


(foto reclamă luminoasă)


(vedere exterior către primul nivel)

Foto:Arhiva personală

8 comentarii:

Lillee spunea...

Sa inteleg ca de maine nu te mai :vedem" asa des?:(

Blindius spunea...

Păi când vin de la serviciu n-am ce face ,aşa că...nu scapi de comment!Aştept să-mi povesteşti o relaţie.Aşa,mai pe ascuns,când nu vede concubinul!

Sasha spunea...

Așa o calitate a serviciilor mai rar întâlnești. Servici ușor! Sper să ai parte de situații cât mai interesante care să te inspire :(

Roxy spunea...

Si eu am auzit numai de bine despre Trafic Punkt :). Spor la treaba, daca ti s-a terminat concediul!

cristishady spunea...

am sa-mi amintesc cand voi veni in Bucuresti :D

Micul Artist spunea...

Intr'un pub atmosfera conteaza cel mai tare. Daca asta este ok atunci o sa aiba clienti. (my opinion)

Lillee spunea...

Poate reusim sa ajungem. Merci ca mi-ai adus aminte :)

Anonim spunea...

au karaoke in fiecare seara, ceea ce e super!