tricouri haioase

Pagini

luni, 18 ianuarie 2010

''Leapşa'' cu măsuri anticriză.

Am tot sperat că nu voi vedea la faţă măsurile anticriză.Lucrez în mediul privat şi acest lucru mi-a dat o oarecare încredere că lucrurile vor merge mai bine ca la stat.De fapt,''cei mai de sus'' abia aşteptau să-şi frece mâinile pe seama angajaţilor.Titlul este unul ironic,un titlu ce se vrea din tipologia ''haz de necaz''.
Ideea este următoarea : un simplu e-mail,forward-at precum o leapşă blogosferică,este ''asimilat'' de câteva zeci sau sute de oameni,în mod obligatoriu.
E-mail-ul porneşte de la directorul de resurse umane,este trimis directorului de magazin.Acesta din urmă,forward-ează şi dânsul e-mail-ul către şeful de sector,asistentă şi directorul adjunct.Unul din aceştia trebuie să anunţe echipa de manageri.Respectivii le ''pasează'' vestea angajaţilor din al 4 lea eşalon :

''Vă rugăm să informaţi echipele voastre,având în vedere contextul economic actual şi impactul sezonalităţii începutului de an asupra activităţii companiei noastre,că s-a DECIS suspendarea acordării tichetelor de masă tuturor angajaţilor ********** şi **************, pentru lunile Ianuarie,Februarie şi Martie 2010.

Mulţumim pentru suportul vostru.''


Să-i înţeleg?Să nu-i înţeleg?Nu sunt fotbalist iar acest gen de reduceri unilaterale chiar mă afectează.Material şi psihic.Treaba mai naşpa e că în curând ar trebui să prelungesc contractul,iar asta naşte o nouă teamă,cu toate că eu spun că la serviciu sunt ''trup şi suflet''.


7 comentarii:

Roxy spunea...

si asta e abia inceputul. daca n-ati ajuns la reduceri salariale sau restructurari, tot e bine. atat de bine ca poate fi acum...

Blindius spunea...

Sper şi eu.Şi sper în perioada petrecută până acum acolo,să fi făcut impresie bună.

Lillee spunea...

Hmm...vremuri grele...nu dispera, poate ramaneti doar la faza asta.

Anonim spunea...

Faza cu bonurile se practica de jumatate de an la unele firme. Multi patroni profita de faptul ca e criza, chiar daca firma le merge inca bine...

Blindius spunea...

La mine acum s-au prins de ''smecherie''.Probabil va trebui sa vad daca mai gasesc ceva sa acopere suma ''pierduta.''

cristishady spunea...

naspa :( ... am si eu prieteni cu bonurile taiate ...Sper sa iti prelungeasca contractul

Blindius spunea...

Multumesc :x