tricouri haioase

Pagini

duminică, 31 ianuarie 2010

Femeile lui Stanley.

Cine-i mare amator de sport sau are astfel cunoscuţi,ştie că pentru un ''microbist'' pariul semnifică un fel de recunoaştere a cunoştinţelor sale în ceea ce priveşte sportul preferat.Fie că este vorba de fotbal,snooker,tenis sau hipism,microbiştii pariază.Pariază azi,mâine,la prânz,seara sau în pauza de la serviciu.La agenţii sau pe Internet.Pariul este o ''boală'' periculoasă.Pariurile atrag milioane de euro în vistieriile caselor specializate.Mirajul acestui joc de noroc crează dependenţă pentru mare o parte din microbişti.Nu am pariat niciodată sume mai mari de 10 ron,am pariat însă,de foarte multe ori,sume cuprinse între 1-4 ron.Am preferat să mă opresc la acest stadiu de ''plăcere''.Într-o perioadă în care am schimbat serviciul,am încercat să mă angajez casier pentru Stanley Bet.Domeniul mă atrăgea,puteam ajunge şi la cursuri,remuneraţia era bunicică,anunţul pe EjObs...mereu reactualizat.Mereu pe zona în care eu locuiam şi vedeam agenţiile.Mi s-a părut ceva dubios,în condiţiile în care eu tot aplicam şi nu se întâmpla nimic,anunţul fiind re-re-publicat.Am aflat zilele trecute,cu mirare ce-i drept,că stimabilii de la Stanley Bets caută să angajeze doar femei pentru posturile respective.La fel fac şi cei de la PublicBet,din câte am observat.Aşa mi s-a confirmat mie de ce la agenţiile respective tot apăreau piţipoance la ''tejgheaua'' de pariere.Păi ca fată,nu ştiu cum îţi place să lucrezi în aşa mediu,nu ştiu dacă aţi observat,dar casele de pariuri sunt ''cuib'' de ţigani,cocalari,bărboşi,graşi şi tot felul de maimuţe.Şi stau acolo,bârfesc,sparg seminţe,beau bere,râd zgomotos şi...ah da,mai şi pariază.Practic,este zonă de freetime pentru semi-interlopii cartierelor.
Când intri într-un Stanley Bet trebuie să fii pregătit pentru ce-i mai rău.Alţii ar putea paria ce vor ei,cu banii tăi.Ar putea paria chiar şi pe telefonul tău,dacă nu eşti atent.
Pariez că îmi dai un comment!



Sursa foto

19 comentarii:

MadMe spunea...

Pariezi şi câştigi! :P

Păi angajează piţipoance pentru a atrage pariorii pe 2 căi. O dată îi trage aţa să vină să-şi exercite dreptul la pariu şi a doua, să mai vadă şi ochiul lor ceva frumos în spatele tejghelei. Zic şi eu. :D

Sasha spunea...

Ai pariat bine :) știu ei ce știu, cât despre tipele care lucrează acolo nu le obligă nimeni, unora poate chiar le place genul ăsta de companie :D

BlackCat spunea...

Si castigi pariul. Momentan meseria mea este de casnica. Nu se castiga atat de bine pe cat imi imaginam, ca sa nu mai spun de efortul depus (in special la calcat camasi). In speranta ca ma reprofilez pe o meserie mai banoasa decat cea actuala, am aplicat si eu pe net la diferite joburui, inclusiv la astea de ziceai tu. N-am fost ever contactata, fie si cu un mail. Si am si foto la cv, din aia 20% pitzi. Dar n-am avut noroc.
P.S. Daca nu e specificat in anunt ca vor doar gagici, poti sa ii acuzi de discriminare.

Anonim spunea...

Ai pariat bine! :P
Într-adevăr, e nasol ca fată să lucrezi la o casă de pariuri, tocmai din motivele pe care le-ai enumerat şi tu. Eu aş avea unul în plus- nu-mi plac pariurile, de niciun fel!

Crissu spunea...

:):):)Autodistrugere :):):)
DA tu de ce vrei s alucrezi altauri de cocalari , tepari, etc :P

Crissu spunea...

:):):)Autodistrugere :):):)
DA tu de ce vrei s alucrezi altauri de cocalari , tepari, etc :P

Miss Sasha spunea...

si eu pariez la Stanley cateodata :D dar mereu pierd :( cred ca au ceva cu fetele... :P

Blindius spunea...

Madme,tare faza cu ''îi trage aţa'' :)).

Blindius spunea...

Sasha,da...cred că sunt tipele acelea care preferă băieţii răi :))

Blindius spunea...

BlackCat . Ce specializare ai si ce-ai vrea să lucrezi? Ai depus cv la ejobs,nu? Părerea mea e că ar trebui să apelezi la anunţul.ro. I-aş da în judecată,dar n-am bani de cheltuieli,şi pe deasupra lucrez în altă firmă de aproape un an.

Blindius spunea...

Cris,îţi mulţumesc pentru comentariu.Sunt cam naşpa pariurile,dar când începi să joci,e tare greu să te opreşti.Trebuie voinţă şi mare criză de bani.

Blindius spunea...

Crissu,nu vreau,eram însă dornic să lucrez cât mai repede,fiindcă nu-mi place să stau acasă.

Blindius spunea...

Miss Sasha,eu pariez la Pariloto,în general.Ai minimul acela de 1 leu pe care-l poţi paria,şi te fereşte de sume mai mari.Când începe campionatul,poate îmi dai nişte ponturi,sau la meciurile din străinătate.

Lillee spunea...

Se vede ca ai experienta, pentru ca ai pariat bine. Uite cum iti dau comentariu :D
Cat despre fetele respective, da este un mediu nasol. Dar poate ca si ele sunt totusi constranse de situatie, nu? Sa mai privim si altfel lucrurile, nu doar sa dam cu pietre...
A si chiar vroiam sa te intreb ce parere aidespre site-urile astea ejobs, bestjobs, etc. Nu ti se par cam dubioase?

Blindius spunea...

Lillee,da,sunt constrânse de situaţie,dar ar putea găsi un mediu mai civilizat.Până la urmă,un patron fustangiu cred că poate fi peste tot.
Despre site.urile de recrutare?Cea mai proastă părere.Pe mine nu m-au dezamăgit propriu-zis,dar mi-au oferit ''şanse'' negreşit când eu deja aveam un serviciu stabil.Mai se întâmplă şi să primesc joburi pentru care nu am nici o pregătire,deşi eu setez clar opţiunile.Liviu Dumitraşcu îmi dă mail în fiecare seară,de 3ani.Oricum,pentru joburi,recomand anunţul.ro.Şi dau vina şi pe departamentele de resurse umane ale firmelor ce se afişează pe aceste site-uri.Practic lor le trimiţi aplicaţia însoţită de CV.

Anticalofilul spunea...

bre, ai castigat pariul :))

Anticalofilul spunea...

ai castigat pariul :))

Blindius spunea...

Well,give me the money!

cristishady spunea...

nu am mai pus la pariuri de nu mai tin minte ...