tricouri haioase

Pagini

joi, 28 ianuarie 2010

Far away friends!

Salutări,ce mai faceţi?! Vă mulţumesc pentru faptul că veniţi pe aici şi vă daţi cu părerea.Dacă părerea voastră nu ar fi contat,blogul nu ar fi existat.Sunteţi voi,cei din spaţiul acesta al Internet-ului,îmi sunteţi zilnic mai deschişi dar în acelaşi timp,străini.
Eu am cunoscut Internet-ul cam prin 2003,mai târziu faţă de alţii.Acesta a avut efecte ''ciudate'' în viaţa mea socială.În primul rând,eu sunt un om cu mai puţină răbdare,mă simt mai bine când interacţionez cu multă lume,dar...în spaţiul real.Pot spune că Internet-ul mi-a distrus destui prieteni.Din păcate mulţi au căpătat dependenţă de anumite jocuri sau acţiuni desfăşurate în web.Treptat,relaţiile s-au ''răcit'' iar fiecare a luat-o pe propriul drum,creându-şi un nou ''set'' de prieteni.Unde vreau să ajung...am în lista de yahoo messenger (spre exemplu), persoane străine(la momentul respectiv)încă din anul 2004.Ba chiar din 2006,şi tot aşa.Cu unii m-am întâlnit,am râs,am petrecut împreună,ne-am bucurat pentru pasiunile comune şi am rămas cu amintiri plăcute.Pe alţii nu i-am văzut niciodată şi probabil că nu-i voi vedea vreodată,cu toate că întreprindem acţiuni comune de câţiva ani.Confidenţi,ajutoare la nevoie,sfătuitori de succes,camarazi de caterincă.
Spun sincer : de cele mai multe ori am găsit aici,în acest spaţiu,oameni mai de încredere şi mai de respectat,decât cei cu care copilărisem şi mâncasem,la propriu,din aceeaşi farfurie.La fel şi acum,mai repede sunt aici câţiva oameni mai cumsecade,decât în realitate.Şi credeţi-mă,am cunoscut destui oameni.Poate că pe măsură ce-i cunoşti mai ''adânc'',ei încep să te dezamăgească,dar această situaţie nu este valabilă întotdeauna.
Voi aţi avut ocazia să păstraţi asemenea legături?Dacă da,cum s-au materializat?Dacă nu,cum vi se pare?

În sfârşit le voi mulţumi aici,următorilor : Băjan Robert din Brăila ,Gâscă Cristina din Brăila,Irimia Alin din Călăraşi,Bolohan Marian din Gura-Humorului şi...nu în ultimul rând,lui Francu Radu - Vălenii de Munte.




Sursa foto: http://s338.photobucket.com

13 comentarii:

volken spunea...

Daaaa :)
Ai dreptate Alex, asa e.

Irimia Alin spunea...

true.... very true!

ShaKuri spunea...

Maestre .. nu ma pricep la scris pe bloguri...nu scriu..nu ma pasioneaza, dar la invitatia ta..deh. Tot ce ai scris matale acolo e adevarat , eu am facut tot posibilul sa ma intalnesc cu . prietenii de pe internet. In prezent am destui prieteni (prietene in general) dobanditi astfel. din multe zone ale tarii. Cu tine , desi ne stim de 6 ani , nu am avut ocazia de a ma intalni , dar pana ma insor...mai e timp sa mai marsaluiesc prin tara.


P.S. Cris ... deci asa te mai cheama... Gasca;)))) ...

Crissu spunea...

Si eu sunt de acord cu tine , e o lume frumoasa si eu sunt abeea la inceput..parca mi-e ciuda ca nu am inceput mai demult :) Inca o data scuze pt faza cu commentul:)

Blindius spunea...

Merci volken,aka Radu.Ştiam eu că aşa e :D,frăţicule.

Blindius spunea...

ShaKuri (Robert),eu măcar la nunta ta o să fiu.Nu prea ştiu cât o să bag în plic,însă.

Blindius spunea...

Crissu,nu-i nimic,se întâmplă.Bine ai revenit şi bine ai început blogging-ul.

Micul Artist spunea...

Am cativa prieteni la Bucuresti, cu care m-am intalnit o data...Nimic mai mult.

P.S. Nu stiu ce sa zic la faza cu blogroll'ul

Diana spunea...

Cum sunt mai la inceput ...sper sa nu ii gasesc pe cei acre ma vor dezamagi,,desi niciodata sa nu spui niciodata! Iti doresc o zi frumoasa!

MadMe spunea...

Şi eu am net pals. Cu unii dintre ei m-am cunoscut, cu alţii nu, cu unii am devenit prietenă, cu alţii am rupt legătura virtuală.

Anonim spunea...

Referitor la prieteni şi prietenii, sunt întru totul de acord cu tine. În ziua de azi e un lux să ai prieteni adevăraţi. Poate tocmai de aceea unii preferăm pe cei din spaţiul virtual. ;)

Laura? spunea...

Nu am prieteni pe care sa-i fi cunoscut pe net, dar cred in relatiile de prietenie pe care le poti face cu diferiti oameni astfel, cele amoroase nu functioneaza decat daca e vb de doi indivizi care locuiesc in acelasi oras, evident. Mi-as dori sa vb cu lume de prin alte tari, dar mi-e prea lene sa caut o solutie in sensul asta.

Lillee spunea...

Sincera sa fiu...nu stiu ce sa spun. Eu am prieteni si reali si virtuali super ok. In general am pastrat legatura cu toti...mai mult ei ce-i drept. Eu deja sunt cunoscuta ca fiind cea care nu da nici un semn de viata si nu'i problema...dau ei. Se stie ca asa e Lillee si nimeni nu se supara :) Imi place sa fiu inconjurata de lume si sa'mi fac multi prieteni. Asa sunt eu. Cica am acel ceva de nu pot lasa omul sa se supere pe mine. si sunt si modesta stiu! O seara buna!