tricouri haioase

Pagini

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Din toate florile din lume...

Eu pe a lui Sişu am ales s-o postez.
De când şi-au recâştigat în instanţă numele de ''La familia'',Puya şi Sişu numai sub acest nume nu crează.Mai ales Puya,fiindcă Puya a trecut pe manele rap.
Tudor Sişu şi-a lansat de ceva timp un album propriu numit ''Vacanţă în Mexic''.Nu l-am ascultat încă,nu ştiu câte piese muzicale are,dar pe aceasta am văzut-o la tv,într-unul din puţinele momente în care mă aflu în faţa aparatului.
''Din toate florile din lume'' încearcă şi reuşeşte să se desprindă de stilul de cartier cu maşini scumpe,paraşute,puştani şmecheraşi.Şi îl felicit pe Sişu fiindcă a promovat şi altceva,trec cu vederea refrenul care este un pic cam slab pentru versurile din strofe.Dacă nu mă înşel,cuplul din clip se plimbă într-un câmp cu mac.Îl felicit pentru că a trecut peste perioada de detenţie asupra căreia nu am foarte multe informaţii,astfel încât nu-mi voi da cu părerea.Cu siguranţă că puteţi observa pe mimica feţei lui că această perioadă a lăsat urme destul de greu de şters.
Hai Tudor,play!


5 comentarii:

Lillee spunea...

:) Respect gusturile fiecarui om. Avand in vedere ca eu ascult asa ceva:http://www.youtube.com/watch?v=y2zVlvdR0p8&feature=related, nu pot spune ca ador muzica rap sau hip-hop. Dar nu sunt nici penibila...sa incep sa vorbesc aiurea despre alte stiluri...daca sunt melodii bune, ascult indiferent de natura lor. ( bine, de la sine inteles: exclus manelele) Eu consider muzica o arta si nu un razboi. Asa ca daca ador combinatiile de rock cu symphonic, asta nu inseamna ca nu pot intelege si alte stiluri :)

Anonim spunea...

Cool! ;)

Blindius spunea...

@Lillee,am ascultat şi eu Nightwish cândva,chiar am şi un tricou cu ei,cu mesajul ''Your death saved me'' .L-am primit în clasa a 12 a cadou de la o coleguţă.

cristishady spunea...

acum il vad si eu.Am auzit de melodia asta, dar nu am ascultat-o ...

Diana spunea...

mie imi place