tricouri haioase

Pagini

joi, 21 ianuarie 2010

DEMISECtorul 4.

Am stat 20 de ani în Sălăjan şi am trecut de la nămol la nici o baltă după ploaie,de la drogaţi în scara blocului la patrule şi poliţişti în civil pe lângă bloc.De la gunoaie la spaţii ca-n păduri neatinse.De la garajele acelea de tip ''bloc de beton'' la parcări cât pentru 2 sectoare.Era sectorul 3,parcă din altă ţară.
Nevoit fiind să mă mut,am fost ''obligat'' de împrejurări să ajung în Berceni.Nu poate fi mai rău ca în Berceni.Avem un primar ''special''.Îl chema Cristian Popescu dar şi-a adăugat şi ''Piedone'' în buletin.De ce?Fiindcă e gras.Nu gras,în niciun caz.Este obez!Să fim toţi feriţi de asemenea probleme.
În sectorul 4 toate cele din trecutul Sălăjanului pe care-l cântau Puya şi Sişu încă există.Mă mulţumesc cu faptul că nu am dat de drogaţi,iar blocul în care stau este aproape de secţia de poliţie.Deşi şi secţia de poliţie pare un tărâm al afacerilor de cartier.Revenind la ''Piedone'',trebuie să spunem că a fost mare funcţionar la OPC,dacă ţin minte(dacă nu,asta e).A închis pieţe,magazine.''Prosteli'',pe scurt.''Piedone'' este primarul care a iluminat un sector de Paşte,care a ''plantat'' palmieri în intersecţii şi care a obţinut toate categoriile de permis de conducere,doar într-o zi!Ghiciţi unde?În Argeş,''leagănul'' permiselor.''Piedone'' este primarul sub ''bagheta'' căruia străzile sunt vraişte,porţiuni întregi de off-road în intersecţii mari.La ''Piedone'' în cartier toate autobuzele put.Put şi sunt mizerabile.Sectorul 4 este cu o generaţie în urma altora.Nu pot să dau vina pe sărăcie,e clar că oamenii sunt proşti.Aici am reauzit manele la tarabe,bişniţă cu brânză de pe jos,pieţe ''golite'' de intermediari gata să-ţi vândă ce-i mai prost,cât mai scump.Sectorul 4 e ''lipit'' de Vanghelie.Doar Vanghelie a garantat pentru atâţia mari politicieni.''Piedone'' şi-a scos vin peste a cărui etichetă şi-a lipit figura şi mesajul : ''Piedone'' vă urează la mulţi ani!Un vin ce încalcă toate regulile de ''expunere'' în pahare,dar pentru care e scos ''basma curată'' fiindcă nu-l comercializează.M-am săturat de ţiganii care trec prin acest sector.Da,ţiganii!Nu îi suport.
Feriţi-vă de sectorul 4,iar tu ''Piedone'',să ne ''slăbeşti'' de-un nou mandat!




Sursa foto : ai curăţat un rahat.piedone.ro

19 comentarii:

Diana spunea...

De ce esti domne rasist? Ce ai cu tiganii? "nu e si ei om" ??? ce ai cu ei ? :P

Blindius spunea...

Am!Mizerie în piaţă,vorbesc urât!Se uită urât,ascultă manele la casetofon în aer liber.Nu sunt atinşi de criză.Se simt bine în s4.

Miss Sasha spunea...

si eu tot in sectorul 4 stau si am aceleasi probleme + drogati in fiecare scara de bloc... ti-e si frica sa mai iesi din casa ca dai peste unu din asta gata sa iti dea in cap pt o doza...creepy :-S

Anonim spunea...

Vinul piedone nu cred ca incape in pahare! In legatura cu Berceniul am o singura amintire acolo (si aia urata). La ziua unui amic am facut un fotbal care s-a terminat prin a fi alergati d eniste drogati .... Am sarit in gradini am luat-o prin spate la scoala si am scapat de ei .

Neliniştitu' spunea...

He-he! Bine că n-ai ajuns şansa unică să ajungi în împărăţia lui Van Ghelie. :))

Blindius spunea...

@Miss Sasha>in ce zona stai mai exact?ca deocamdata n-am vazut drogatii?

@ovi96 .Naspa! Mai ai vreun punct de reper pe unde era scoala?

@Nelinistitu' ,acolo n-am avut sansa,dar trec aproape zilnic prin ea.

Anonim spunea...

Mai da-i in palaria mea pe toti spurcatii astia.
Toti parvenitii au ajuns in politica si se bat in piept (cazu' lui Piedone - in burta) ca fac, ca dreg...

Ei bine: toti o sug... si o sug pe banii nostri. Politicienii sunt cele mai mari curve ale Rromaniei, nu cele pe care la gasesti pe Vacaresti si pe centuri.

Blindius spunea...

1+Două: sunt curve pe Văcăreşti :))?

Anonim spunea...

Tiganu' tot tigan ramane...nici eu nu-i suport si nu vreau sa-i vad macar in preajma mea. Ai dus greul, cum se spune, acolo in Salajan. Eu cred ca fugeam de mult.

Miss Sasha spunea...

Eu stau pe langa Piata Resita, sunt acolo numai fenomene...puscariasi, drogati, cocalari, nebuni...e o adevarata provocare sa locuiesti in zona aia!
Si DA, sunt curve pe Vacaresti si nu numai acolo! Gasesti cateva si la mine la piata, alea si-o trag pe un kil de cartofi sau un bon de masa :|

Blindius spunea...

@Cris > Nu,in Berceni e greu, in Salajan eram bine.Chiar si cand era greu,era mai frumos.
@Sasha...a cred ca stiu care sunt,undeva peste strada de "Castane" cred ca am vazut si eu.Oricum nu ma intereseaza bts-istele :)).

STAR spunea...

Aiurea ... nici eu nu mă înţeleg cu ţiganii olteni!

Crissu spunea...

Da cine l-a votat ? Hmm...lumea care sta in sector. Si-au ales reprezentantul de seama ..

Anonim spunea...

Da Blindius... pe Vacaresti, aproape de intersectia cu Vitan... sunt 3-4 domnisoare in fiecare seara.

Blindius spunea...

At Crissu.Nemernicii ăştia sunt cumpăraţi,nu votaţi.PSD+PC au aruncat cu telefoane gratis în stânga şi-n dreapta prin Berceni.

cristishady spunea...

parca avea o reputatie mai buna :))

Blindius spunea...

Da,inainte sa fie primar.

Lillee spunea...

Ceva de genul : zona Palas in Constanta.
Daca nimeresti singur noaptea ...nu stiu daca mai iesi...

reactoru' spunea...

Nu-i diferenta intre el si sticlele lui branduite si puscariasii retarzi care-si tatuau pe penis cuvantul penis. ( dar celalalt cuvant , mai de cartier)