tricouri haioase

Pagini

marți, 26 ianuarie 2010

Cine se scuză...se acuză!

În ultima vreme am prins o perioadă benefică la serviciu,cum nici nu credeam.Încerc şi eu să fiu liniştit,atât cât se poate,fiindcă mereu poate apărea şi reversul medaliei.Astăzi,un nou ''infractor'' stopat în momentul în care se pregătea să se bucure că m-a păgubit de nişte produse.Interogat fiind,omul a cam zis c-ar fi de meserie medic chirurg,dar că din lipsa aparaturii,nu profesează ci doar predă,fiind un fel de sfătuitor.Într-adevăr,pot să spun că omul încerca să ''opereze'' în magazin,dacă la locul său de muncă nu poate.Foarte bine îmbrăcat era moşuleţul.Dar să citim şi alte ''scuze'' din rândul celor prinşi :
*iertaţi-mă,am familie,am o nevastă,copil,nu aş vrea să afle
*dom'le,eu bag milioane în acest magazin,lună de lună,iar voi vă legaţi de mine pentru un amărât de produs
*e prima dată când fac asta,putem să rezolvăm cumva?
*e de acasă produsul,am uitat să-l prezint la intrare.
*n-am dom'le nici un produs asupra mea,căutaţi-mă pe unde vreţi...dar aşa,ca fapt divers,unde l-aş putea plăti?
*uitaţi-vă la mine,m-aş putea preta eu la asemenea acţiuni?
*băi,poţi să chemi poliţia,că am legături la secţie.Aţi chemat poliţia?Am greşit,am fost un prost,nu mai fac.

Acestea sunt doar câteva exemple.Ştiu că nu este bine să te bucuri de răul altuia.Dar cum e când persoana aceea tocmai a vrut să-ţi producă o pagubă?




Am poza de mulţi ani,nu mai ştiu sursa.

22 de comentarii:

Sasha spunea...

Degeaba ne simțim noi prost,că pe ei îi doare undeva.În astfel de cazuri indiferența e binevenită,iar dacă cumva suntem puțin mai naivi persoanele respective nu se vor lăsa mai prejos și vor încerca și a 2a oară,a3 a...din nefericire pt noi.

Blindius spunea...

Aşa e,Sasha.Şi cei din postare cam aşa revin, la 2-3 luni.

Diana spunea...

trebuie sa manance si ei, nu? uof....voi astia cu dreptatea :) lasa-i Alex sa mai ia si ei din cand in cand. de unde dai de acolo primesti :)))))))))

Lillee spunea...

Tin minte ca la un moment dat se faceau poze cu "infractorul" si produsul furat, dupa care se afisau in geamul magazinului. ( in Constanta zic). Si stii ce? Nici macar aceasta rusine nu i-a impiedicat sa revina...

MadMe spunea...

Nouă ne e milă pe de-o parte şi ei ne fură pe cealaltă. M-am săturat de hoţi şi infractori. La cât mai mulţi Blindius!!!

Anonim spunea...

Din proprie experienta am vazut ca de furat fura tot aia cu bani; nush cum dracu' , dar alora le face placere. La ei furtul e un act sportiv de mare performanta.

Anonim spunea...

Zilele astea am fost si eu atentionat ca nu mi-am lasat geanta la intrarea intr-o alimentara.
Ideea e nu ca am fost atentionat intr-un mod neplacut (dar nu m-a deranjat, omu` isi face treaba), ci ca n-am vazut rahatu ala de semn care te roaga sa-ti lasi la intrare potentialele recipiente pentru marfa neplatita.
Oh well, am eu fata de hot. :))

Blindius spunea...

Dana, nu las pe nimeni.Astăzi am dat lovitura.S-a lăsat cu Jandarmeria.

Blindius spunea...

Lillee,se fac poze,dar nu sunt publicate.Dacă au fost prinşi,vor mai fi,dacă au avut o slăbiciune de care au scăpat,găsim alta.

Blindius spunea...

Madme,mulţumesc mult!

Blindius spunea...

Alexiuss : odată a încercat unul cu Mercedes class E , să fure o foarfecă mai scumpă. Aşa se fac averile,prin furt şi zgârcenie.

Blindius spunea...

NeverEnding,eu îţi sugerez să nici nu laşi geanta,chiar dacă vezi semnul.E o aberaţie.Să pună agenţi pe raioane,sistem video şi supraveghetor.Nu mă lasă şi insistă : scandal..ori schimb magazinul.Sunt femei care intră cu genţi mai mari decât ghiozdanul meu.

Crissu spunea...

nu neaparat .. Am intrat intr-un magazin Sephora din Mall sa vad cat e un parfum ..Eram cu Marius al meu , si el era un pic ciufulit de la vantul de afara si neras de 1 zi . Eu aveam o geaca pe mana si o geanta in cealalta mana . Intram , imediat langa mine in dreapta apare un agent BGS , si il vad cu coada ochiului cum isi apleca capul sugestiv spre noi arantandu-i colegului potentiali hoti . La un moment dat se lipise de mine si nu-l mai suportam ..zambind m-am intors pe el si i-am zis ''ce-mi recomanzi ca parfum?'' si el fastacit se balbaie si apoi zice''nu lucrez aici '' , eu aparent calma ii zic ''pentru cineva care nu lucreaza aici stai destul de aproape de mine, sa inteleg ca daca intru intr-un magain trebuie sa intru mia intati cu bani in fata sa vezi ca am bani sa-mi cumpar ceva ?'' ..tacere..al meu mustacea langa mine .. nu mi-am primit raspunsul si m-am enervat incat nu am mai vrut sa cumpar nimic .Aiurea moment..

Blindius spunea...

Ştiu că nu neapărat,dar ca idee.Era un agent slab la minte.În general se cam lipesc de tine în magazinele de acest tip,dacă nu agenţii,atunci cu siguranţă lucrătorii comerciali foarte enervanţi. ''Pot să vă ajut cu ceva?''...Nu mă nene,ştiu şi eu ce-mi place şi ce-mi vine pe mine,fuck off!

Pisi spunea...

sunt pline magazinele de asa ceva, dar pe mine ma uimesc de fiecare data persoanele de genul ..

Blindius spunea...

Masculin,feminin şi shemale.

cristishady spunea...

bine ca l-ai prins ... am vazut cazuri in care oameni cu bani se f** in c** pt sume super mici ...

Miss Sasha spunea...

eu am auzit si de copii care fura din magazine doar pentru a le face mamelor o surpriza. Acela de care am auzit eu furase vopsea de par..
ne ducem de rapa...

Diana spunea...

Ai mila.....si tu macar maine ca e Vineri si e post :)

STAR spunea...

N-ai cu cine bă!

Blindius spunea...

Dana,maine lucrez...mi-am facut norma pe luna asta,dar intotdeauna se poate si mai bine.Si dac-o fi sa am noroc,de ce sa scape...:D

Blindius spunea...

Cristishady,merci!Poti sa scrii necenzurat,e ok.