tricouri haioase

Pagini

joi, 14 ianuarie 2010

Bilumina şi luna noua.

Nuuu,Electrica nu a introdus tarife noi pe consumul lunar, că tot are Lillee dileme.Titlul se referă la Twilight : New Moon ,film la care am mers ieri din curiozitate,din interesul de a pierde ceva timp şi...ta-naaaaa,pentru the other half.Ţin să vă spun că serie mai plictisitoare decât aceasta n-am văzut.În prima parte am adormit fiindcă pur şi simplu mă plictiseam din cauza lipsei de acţiune.Acum filmul mi s-a părut atât de tăcut încât mă deranja orice şoaptă din sală.Plus că nu puteam să mănânc chips-uri aşa cum îmi propusesem...
Revenind,filmul este incredibil de previzibil.Ştiam dinainte cam tot ce se va întâmpla şi asta mă deranja enorm.Indubitabil un film pentru fetişcane,Twilight are ca actriţă în rol principal o tipă,Bella (în film),care este de-a dreptul o nesimţită,imatură,proastă,cum n-am văzut în filme.Unde mai pui că are atracţie pentru vampiri şi vârcolaci.Treaba naşpa e că Bella asta,după ce că e nehotărâtă,este şi cam urâtă,fiind câteva actriţe care ar fi meritat o distribuţie mai largă.Totul s-a desfăşurat într-un ritm atât de încet şi lungit inutil,încât am reţinut o gramadă de nume de personaje.
Cel mai mult îmi pare rău ca imatura de Bella l-a ales pe Cullen (vampirul perfect pentru toate virginele,dacă există categoria aceasta), în loc să stea cu vârcolacu' Jacob,care fusese,vorba aia, alături de ea, cât îşi luase Cullen zboru' din aripioarele de liliac.
Pff, nu vă duceţi!






Sursa foto : http://theoatmeal.com/story/twilight

17 comentarii:

Lillee spunea...

Si eu care abia asteptam sa-l vad :)

Blindius spunea...

Eh,e şi după gusturi.Dar am sesizat şi nişte inadvertenţe penibile în timpul filmului.Edward vampirul putea să citească gândurile vampirilor dar tot nu ştia,prin intermediul surorii lui,că Bella aia trăieşte.Sau Alice,sora vampirului Edward,zicea că Bella e singura căreia Edward nu-i poate citi gândurile,deşi câteva secvenţe mai devreme în film ,sunt 3-4 faze în care se întâmplă asta.

AlexiCa spunea...

Vrei sa facem schimb de link :) ? Nume : AlexiCa Link : www.bloguluialexica.wordpress.com . Astept confirmare pe blog.

AlexiCa spunea...

Vrei sa facem schimb de link :) ? Nume : AlexiCa Link : www.bloguluialexica.wordpress.com . Astept confirmare pe blog.

cristishady spunea...

dragostea nu tine cont de frumusete ... iar partea a doua nu am vazuto pana acum, ca sa-mi dau cu parerea ...
legat de blogroll, Cristi Shady Blog e de ajuns :D

cristishady spunea...

a,si sa-mi spui daca e bine cum te-am trecut ...

Anticalofilul spunea...

nu am vazut niciun film din nicio serie din filmul asta, am pierdut ceva?

Pisi spunea...

adevaru ca a fost cam aiurea partea asta .. si s`a termina foarte brusc :| ori doar asa a fost varianta mea ..

Blindius spunea...

@george > ai pierdut ceva amuzament privind un film prost.

@Pisi ,da...s-a terminat aiurea cu Cullen cerand-o de nevasta pentru eternitate p-aia,boriiing ! o sa fie si partea a 3 a cred,probabil cand se vor culca o transforma.

STAR spunea...

Părerea mea este că deja sari cu foarte mult calul, fiindcă uiţi un lucru (totodată cel mai important): fiecare cu părerea lui ... şi tind să cred că ai unele scăpări din lipsă de cauză.

În legătură cu caracterizarea Bellei ... nu contează dacă este un actor urât sau nu, contează rolul pe care îl interpretează.

Blindius spunea...

At Star.Şi ţi se pare că eu m-am legat de părerea altcuiva?Hmm,fii serios!În legătură cu Bella ,normal că important este rolul pe care îl interpretează.Dar tu ai văzut CE rol interpretează ,de fapt? Recunosc faptul că ţi-am dat un post off-topic,dar nu chiar atât pe lângă subiect cât al tău.Data viitoare,nu o să mai fie aprobată părerea ta,fiindcă eu sunt comunist şi partidul nu acceptă critici negativi!

Lillee spunea...

Uite ca l-am vazut si eu in seara asta. Mie mi-a placut :0 Tanaaanaam. Iar cat despre Edward ca nu a putut citi gandurile lui Alice cu privire la viata Bellei, nu ai inteles tu bine.

Blindius spunea...

Explică-mi,atunci.Deci Bella s-a aruncat de pe prăpastie şi decât Alice a văzut asta şi Alice a zis că Edward crede că a murit şi se va oferi acelei familii din Italia.Ori Edward,dacă nu-i citea gândurile lui Bella,n-ar fi ştiut când aceasta se îndreaptă spre acei motociclişti beţivi,când testează motocicleta cu Jacob.Iar când au ajuns în Italia,după cursa cu Porsche-ul galben,Alice i-a zis Bellei să meargă spre locul unde e Edward fiindcă doar ei nu-i poate citi gândurile.Dacă lui Alice îi putea citi gândurile,atunci de ce n-a aflat că Bella trăieşte!

Lillee spunea...

Pentru ca Alice a avut premonitia ca Bella s-a aruncat in apa, dar ai vazut ca nici ea nu stia daca traieste sau nu ( cica daca se implicau varcolacii ea nu mai putea vede nimic).

Blindius spunea...

Da! Jacob a scos-o pe Bella din apa.N-am fost atent la detaliul cu varcolacii.Oricum,au tras de asta dubios de mult,inca 3 zile de film.
Faza in care Cullen ii zice Bellei ca nu mai vrea s-o vada mi s-a parut f falsa.S-a chinuit Cullen din toate ramasitele actoricesti.

Lillee spunea...

:) Am stat si am derulat tot, ai dreptate sunt multe chestii negandite care se bat cap in cap...retrag tot ce am spus. Dar asa...per total mie mi-a placut...nu stiu de ce, zau :)

Blindius spunea...

Da,a fost dragutel,sa vedem partea a 3 a.