tricouri haioase

Pagini

duminică, 10 ianuarie 2010

Acţiune !

Rămânând cu articolele în sfera audio-vizualului,ţin să remarc apariţia în viitorul apropiat al unui film pe care îl aştept cu ochii lipiţi de monitor şi degetele lipite de mouse.
''The expendables'',regizat de Sylvester Stallone,este un film care va reuni unii dintre cei mai apreciaţi actori ai filmelor de acţiune.Ca băiat,cu aceştia am crescut din copilărie până în adolescenţă şi,chiar şi acum,nu aş rata un film cu ei în distribuţie.
''Sly'' adună în filmul său actori precum Arnold Schwarzenegger,Bruce Willis,Mickey Rourke,Jason Statham,Jet Li,Eric Roberts,Dolph Lundgren.Bineînţeles,''Rocky'' va onora fanii filmelor de acţiune cu prezenţa sa. Nu pot uita filme precum seria ''Terminator'',''Die Hard'',''Transporter'' sau ''Blackjack'' şi ''SinCity'',în care actorii de mai sus m-au ţinut concentrat,fie că erau redate pe vechiul televizor,pe ecranul monitorului,din casetă VHS sau dvd-uri proaspăt ''arse''.Scenariul nici nu contează când vine vorba despre un astfel de film.Singurul care lipseşte ar fi Jean-Claude Van Damme,ale cărui ''scheme'' de bătaie le încercam,puştan fiind,după ce mai vedeam un Soldat Universal sau Dublu Impact.
So...let us see some good fighting !


4 comentarii:

Lillee spunea...

Sa ne spui cum ti s-a parut dupa ce il vezi, pentru ca nu ma uita cu siguranta :)

Blindius spunea...

Buna ziua,nu "suntem" interesat.Sanatate.
@lillee,pai o sa ma uit cand o fi,a boy stuff.

Micul Artist spunea...

Wow , cred ca o sa aiba un succes enorm in box office.

Blindius spunea...

Aştept şi eu să văd ce o să fie.