tricouri haioase

Pagini

marți, 29 decembrie 2009

''Netoţiştii !''


Ciudată ţară avem. Plecând de la serviciu şi poposind la metrou,aşteptând garnitura ca şi cum ar fi fost mijlocul de transport spre Sfântul Petru,ridic şi eu capul sus ca să ies din anonimat,doar câteva secunde.Ridic privirea iar aceasta îmi citeşte următoarea ştire de pe plasmele subterane : Honorius Prigoană ,candidat PD-L ! Haaaaaaaaaaaa.
Şcoala politică românească se bazează pe ''pile'',pe nepotism(netoţism). La numai 23 de ani,''Horrorius'' Prigoană,''şumahărul'' cu Lamborghini,este propus de PD-L pentru a fi deputat în sectorul 1 al Capitalei.Dacă băiatul s-ar fi ridicat pe merit,aici mă refer la studiile înalte pe care acesta le-a absolvit în străinătate,mi s-ar fi părut ceva mai mult decât admirabil.
Dar realitatea este că taică-său ,Silviu Prigoană,este mare cotizant la seifurile ''portocalii''.23 de ani este vârsta minimă pentru a fi deputat,23 de ani are şi ''Horrorius'' Prigoană,viitoarea elită politică.După cazurile Elena Băsescu(fata marinarului),Daciana Sârbu(fata lui Ilie Sârbu,ajunsă deputat la Strasbourg te miri cum) şi Alexandru Mazăre(frate,deputat şi senator pe spatele lui Radu Mazăre),mă aştept la fiica lui C.V. Tudor să fie viitorul lider extremist-naţionalist,Mircea Băsescu la Ministerul Apărării,Hristu Chiacu la Ministerul Tineretului şi Sportului(fotbalist sub-mediocru,nepot al lui Gigi Becali) sau Alin Cocoş (fiul vitreg al Elenei Udrea) la Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Publice,de unde se dovedeşte clar că se pot accidenta letal femei şi copii,fără să ai vreo vină.

Boc!,copilul nelegitim al lui Băsescu?

3 comentarii:

Pisi spunea...

Ca bine zici .. mi`a placut aia cu boc =))

cristishady spunea...

baiatul asta este un fel de monica varianta prigoana ..numai fite si impresii. Iar eu sper ca impresarul asta sa nu ajunga in parlament ...

Lillee spunea...

Super ai "atacat" subiectul! Asa este, ai mare dreptate. Dar ce naiba sa facem daca asa functioneaza totul in tarisoara noastra mult iubita...

Nu stiu de ce nu se actualizeaza la mine pe blog. O sa tin minte si voi intra oricum. Imi cer scuze :)