tricouri haioase

Pagini

marți, 15 decembrie 2009

Visiting Bucharest !

Am avut plăcerea să vizitez zilele acestea,un local numit ''La copac''. Foarte aproape de Piaţa Romană,situat pe strada Pitar Moş,imediat după intersecţia acesteia cu strada Arthur Verona,''La copac'' este un loc unde poţi să te simţi foarte bine.
Deşi numele nu este unul de fiţe sau stilizat,localul are ca temă principală lumea celor zburătoare.Pe pereţii localului sunt întâlnite diverse situaţii din viaţa oamenilor,aceştia din urmă fiind stilizaţi cu elemente aviare(gheare de pasăre,aripi,cioc).
Toate acestea pe pereţii unei case mari,boiereşti,a cărei căldură primitoare te întâmpină imediat ce intri pe uşa imensă ,conformă cu dorinţele de ''viaţă bună'' ale celor ce trăiau,probabil,în perioada interbelică,dacă nu şi mai devreme.Preţurile nu sunt tocmai mici,mai degrabă medii,dar atenţia angajaţilor este de bun-simţ iar produsele sunt ok,aici având un plus pentru un vin fiert foarte bun,mai ales că este şi timpul pentru un ''încălzitor''.În local,curăţenia este la ea acasă,nefiind găinaţ pe mese dacă vă aşteptaţi la asta după ce v-am spus tema barului...
Meniul este foarte diversificat,găsind în el tot ceea ce ai nevoie pentru a petrece cu plăcere,lângă o sobă titanică,pe gaz,şi pe ritmurile unui rock de bună calitate,după cum am auzit acolo.
Visit it !












Foto:arhiva personală.

2 comentarii:

madMe spunea...

Toată lumea vorbeşte de vin fiert. Mi s-a făcut o poftă de mooor. :D
Dacă o să trec prin Bucureşti o să fac o vizită. :)

Blindius spunea...

Este in regula.Si retras...