tricouri haioase

Pagini

miercuri, 23 decembrie 2009

Maghiarii fac legea.

"Adevarata ideologie a UDMR este reconcilierea. Nu sunt un naiv si nu cred ca de la o zi la alta vom putea elimina deteriorarea discursului politic, dar consider ca putem oferi solutii pentru imbunatatirea relatiilor interetnice", a declarat liderul UDMR, Marko Bela.

Felicit ''din suflet'' alegătorii lui Traian Băsescu pentru lipsa de inspiraţie pe care au avut-o.Cum în România,dacă nu eşti obscen,acid,prost manierat,eşti catalogat ''prostănac'' sau un ''fătălău'',ne lingem margarina sub combinaţia ''B.B.- La bine,doar la guvernare''.(Băsescu-Boc).Ne lăudăm pe plan extern cu o mega porţiune de autostradă,cu legi noi,cu ministere mai puţine.Fiindcă tot a venit vorba de ministere,azi,Guvernul Boc!4 a trecut testul bilelor de vot,afişând culorile roşu-alb-verde,la final.40 de ''dezertori'' din opoziţie au votat pro-Boc,ceea ce poate fi destul de surprinzător,deoarece liderii opoziţiei,Geoană şi Antonescu,declarau cu putere că Guvernul Boc!4 nu va trece,nu va fi sprijinit.
Acum că Guvernul a trecut,mă aştept la nişte posibile variante.''Dezertorii'' sunt din P.N.L.,exclud să fie din P.S.D,Geoană şi Antonescu vor cădea din funcţiile de partid.Dacă nu se întâmplă acestea,m-aştept ca prin Martie 2010 să avem o moţiune de cenzură contra Guvernului,care să treacă liniştitor.Apoi,PSD sau,mai sigur,PNL,la guvernare.
Până una-alta,le mai mulţumesc,încă o dată,din toată inima,votanţilor ''portocalii'',pentru faptul că sunt guvernat de ''bozgori''!





Foto:grapefruits.wordpress.com

2 comentarii:

Lillee spunea...

Mie imi place poza=)))

Pisi spunea...

Craciun fericit !!