tricouri haioase

Pagini

vineri, 25 decembrie 2009

Crăciun fericit,nu?



De 20 de ani,românii se mint singuri c-au făcut revoluţie.Manipularea,planul diabolic al trădătorilor de ţară,a inclus şi moartea miilor de români,entuziasmaţi că vor scăpa de comunism,că o să fie mai bine.
Ascultaţi discursul ''judecătorului'' pentru ceea ce îl condamnă pe Nicolae Ceauşescu,şi veţi vedea că, sub nici o formă,după 20 de ani de ''democraţie înfloritoare'',situaţia nu s-a schimbat.
La ultimul mitting al lui Ceauşescu,acolo unde a început vâltoarea ''revoluţiei'' în Bucureşti,acesta a ţinut un discurs,pe care nici Mircea Geoană sau Eba (unde am observat că Nicolae Ceauşescu a pronunţat corect pluralul pentru ''succes'') nu-l pot stăpâni,în ciuda diferenţelor de studii şi de vârstă.La fel cum,deşi avea 4 clase ca două tipuri de tren,Ceauşescu a reuşit să conducă o ţară,lăsând-o fără datorii externe când a fost executat.Ce datorii avem acum?Ce şomaj ''paşte'' România şi ce şomaj era ,oricum,fără a fi perioadă de criză?
Vă muţumeşte un leasing lung la o maşină pe care mulţi o iau ''să crape vecinul''?O plasmă?Le-am fi avut oricum! În '90 şi '92,ale noastre rude mai mari au votat cu Iliescu Ion,unul din responsabilii declinului ce-a urmat după 1989 şi pentru decesele a mii de români!
Românii,un popor ambiguu,obişnuiesc în a-şi omorî liderii de care s-au lăsat conduşi.Execuţiile lui Zelea Codreanu,Antonescu şi Ceauşescu stau mărturie pentru aceste fapte.Toţi judecaţi în procese obscure de către ''unanimităţi'' întunecate,avide de putere,nicidecum de bunăstare.Sau doar bunăstarea lor.

2 comentarii:

Lillee spunea...

Hai nu te mai aprinde...eu cred ca sunt lucruri gandite si dirijate de undeva din spate, iar noi suntem prea mici si fara putere ptr a face ceva. Spun "cred" pentru ca nu-mi aduc aminte mare lucru de pe vremea lui Ceausescu...Sarbatori fericite iti doresc!

Blindius spunea...

Multumesc la fel!