tricouri haioase

Pagini

joi, 17 decembrie 2009

Death...photo-shooting !

Se spune că presa ar trebui să fie liberă şi a fost mai liberă în primul mandat al lui Traian Băsescu.Nu o spun eu, o spune domnul Dan Badea pe blogul său.
Având experienţa deciziilor Consiliului Naţional al Audiovizualului,unde o reclamă la o bere sau ''tărie'' este interzisă până la o anumită oră,mai-marii presei scrise ar trebui să închidă câteva ziare care perpetuează starea de prostie,vezi Click,Can-Can,Libertatea.Nu sunt de acord cu vorba ''nu-ţi place,schimbă'',merg pe principiul :''e prost,să nu mai existe''.
Ideea titlului este faptul că,imediat cum moare cineva,este fotografiat în cosciug,direct cu mâinile pe piept,lumânarea şi un close-up către vată.I-am văzut pe Raţiu,la vremea dânsului,pe Nicolae Dobrin,pe Gică Petrescu,pe Gheorghe Dinică,pe soţia ''interpretului'' de manele Salam ,i-am văzut pe toţi sinucigaşii care s-au omorât din cauza profesoarelor de limba română.Am văzut toate carnagiile de pe autostrăzi,şi,memorabil,explozia de la Mihăileşti.Toţi în coşciug sau bucăţele.Nu se sesizează absolut nimeni.
Mi se pare grotesc.Şi când mă gândesc la faptul că au şi profituri mari de pe urma ziarelor lor de 2 bani,înnebunesc.




Atenţie!Fotografia următoare prezintă imagini cu un conţinut extrem de dur.



2 comentarii:

Lillee spunea...

Nici eu nu sunt de acord cu chestia asta, defapt nu-mi place...mi se pare grotesc. Dar dupa cum ai spus si tu...se vinde, deci se cere. Majoritatea vor sa vada aceste lucruri. Si nu ma mira avand in vedere ca inainte se faceau poze mortului in sicriu si se pastrau in vitrina. Da, in Romania. Chiar am vazut asa ceva in casa unor batrani. Suntem un popor de ciudati.

madMe spunea...

Ăştia câştigă pentru că sunt mulţi proşti care le cumpără mizeriile. Şi cât timp va mai exista această gloată de prostime revistele astea vor continua să publice.
Şi din păcate degeaba luăm câţiva dintre noi atitudine pentru că nu ne bagă nimeni în seamă. Urlăm la lună.