tricouri haioase

Pagini

joi, 4 martie 2010

Swinger's mentality.

Evreii ne-o cam dau ''la gioale'' din 1919 încoace.Lovesc scurt,rapid,dureros.Zelea Codreanu,Hitler şi Mussolini au încercat să intre în fight-club-ul evreilor şi la sfârşit au ajuns să aibă un capăt de viaţă umilitor.Evreii care n-au fost omorâţi de cei trei de mai sus,s-au mai răspândit pe glob şi mai mult,şi-au cumpărat pământ în ceea ce acum este Israel şi au început să le dea '' la gioale'' palestinienilor.
Răzvan Lucescu,swinger-ul de serviciu,a crezut...împreună cu Ionuţ Lupescu şi Mircea Sandu,că un amical împotriva Israel-ului ne scoate din mâzga maronie.Că o fi o echipă mai slabă,îi batem scurt şi prindem aripi,dăm declaraţii,demonstrăm că învingem fără Mutu şi Chivu.Fix,nu.Dacă fotbalul românesc ar fi fost mai sus,probabil am fi jucat amicale cu Spania,Germania,ca pe vremuri.Cam atunci îi şi umileam.Tot atunci,şi românii stăteau mai bine în străinătate,aşa cum se simt evreii acolo pe unde calcă.România pierde 0-2,acasă,împotriva Israel-ului,o naţională artificială care putea foarte bine să existe sau nu acum 60 de ani.Au apărut aceleaşi scuze penibile : echipamentul roşu nu le-a purtat noroc,suporterii i-au huiduit şi n-au înţeles de ce,tribunele erau prea departe de teren şi nu s-a pus presiune pe adversar,unii jucători au fost doar testaţi şi din lipsă de omogenitate am pierdut meciul. Mişto,în niciun caz din lipsa de valoare...Marius Niculae,al cărui nume răsună în Ghencea când trebuie să fie înjurat fiindcă este dinamovist declară că echipamentul roşu nu este norocos.Tocmai dânsul declară,care e dinamovist şi ar trebui să-i facă plăcere să joace aşa.
Ce oameni...



"E o înfrângere dureroasă! Nu am avut noroc cu acest echipament"

Foto şi text sub foto : ProSport.

20 de comentarii:

BlackCat spunea...

Vor recunoaste vreodata jucatorii romani ca ei sunt de vina? Vor mai da vreodata totul pe teren? Cu toate ca nu sunt microbista, ma doare bataia de joc din fotbalul romanesc. Am fost conceputa datorita Stelei din '86 si sunt enervata ca acum nu mai este un microbist care ar avea motive sa faca acelasi lucru ca tatal meu.

Anonim spunea...

Total off-topic: hamsterul tau o sa ajunga obez.. din cauza mea :)) Very funny :))))
Practic am uitat sa citesc si m-am jucat cu "fiara" :P

Blindius spunea...

BlackCat,ce motiv :))),ai venit după un moment bun al fotbalului românesc :)).Steaua a fost o sursă de inspiraţie bună :))

Blindius spunea...

Alexiuss,ţi-l dau spre adopţie dacă vrei :D

MadMe spunea...

Phaaa, la scuze nu ne întrece nimeni. Orice şi oricine e de vină. Suntem praf la fotbal şi uite de aia, din microbistă înrăită, am ajuns să nici nu mă mai uit la meciurile românilor, de orice nivel. Bleah!

Lillee spunea...

Microbista nu-s...daca as spune ceva m-as face de ras. Dar eu vroiam sa-ti spun ceea ce ti-a zis si Alexiuss: hamsterul e super haios. Ti-l ingras, sa stii :))

dudu spunea...

hmm....eu sunt arab si am o ura din nastere pentru evrei...insa in timpul meciului i-am sustinut pe ei...de ce?pentru ca ei au fost singuri care au jucat.

VanGhelie spunea...

am avut noroc

Blindius spunea...

Madme,aşa e,nici eu nu mai mă uit,decât la Steaua sau la străini..

Blindius spunea...

Lillee,să îi dai mâncare bună!

Blindius spunea...

VanGhelie,chiar că!

Bogdan spunea...

"Evreii ne-o dau la gioale" prea tare faza! :))

Anonim spunea...

Eu sunt microbista... dar zic sincer ca nu avem cu cine! Chivu e singurul care face fata unui nivel mai inalt! in rest, pe toti ii dribleaza jaloanele.

Blindius spunea...

Bogdan,da...faza cu evreii în postarea asta are chiar un substrat.

Blindius spunea...

Miss Sasha,mie şi Chivu mi se pare cam slăbuţ.Rădoi îmi place,dar l-au interesat doar banii.

cristishady spunea...

nu m-am uitat la meci. Desi credeam ca Razvan Lucescu este o alegere buna pentru nationala, se pare cam-am inselat. Din pacate nu cred ca o sa ne calificam nici in 2012 .. Om, oti trai si om/oti vedea ...

tizul spunea...

1- rolul amicalelor Nu e sa marchezi, ci sa testezi scheme si jucatori, parerea mea.

2- ce-are jidanii ca noi ne-am furat-o?!? daca ne-o luam de la nemti era Hitlerake divina?!? sau mosolini, daca ne-o trageau broscarii?!?

Blindius spunea...

1 Tizul,ideea era că evreii sunt cunoscuţi pentru abilitatea lor cu care au ieşit din rahat,economie,negociere,etc.Practic,cu o echipă naţională slabă,ne-au învins categoric.

2. Să fim serioşi cu amicalele,declaraţiile dinainte de meci erau pentru câştigarea meciului,nu testarea de jucători.Jucători precum Pantilimon,Florescu,Marica,Neşu,Bănel Nicoliţă,n-au ce căuta la naţională,prea puţini au fost testaţi.Plus că Răzvan Lucescu e de mult timp,deja trebuie să omogenizeze,nu să testeze.Şi nu face bine nici una,nici alta.

Crissu spunea...

La multi ani , sa-ti traiasca guritza si sa fiti fericiti :).. Sa stii ca si noi ne alintam asa:D:D:D:D

Anonim spunea...

Sorry for posting here.

LA MULŢI ANI PENTRU 'GURIŢĂ'!!! :p
Bănuiesc că e vorba de prietena ta. Să fie fericită, alături de tine ;) şi mai ales să ai grijă de ea, deşi banuiesc că ai! :)

Iubiţi-vă mult, ca să mă exprim aşa!!