tricouri haioase

Pagini

duminică, 21 martie 2010

Ploaie de Katy.

 Hai noroc! Questions,questions,slutty questions.Fetele,spuneţi-mi dacă băieţii ăştia doi din videoclip vi se par atrăgători,aşa...fiecare cu preferinţa ei.Dacă nu,de ce?Aşa mai văd şi eu ce gusturi aveţi,sau cum se perpetuează gusturile la cele unde deja ştiu.
Despre Katy Perry,numai de bine.Probabil cel mai hot  ''produs'' al statului California şi una dintre cele mai plăcute prezenţe din lumea muzicii.Pe Katy sunt convins c-o plac băieţii ,dar şi fetele.
A fost prima zi de primăvară mai caldă,soare,toate bune,o săptămână reuşită tocmai a trecut.Iau o monedă din fântână,îmi pun o dorinţă şi aceea este să fiţi fructuoşi de lunea ce vine.
Să priviţi videoclipul,please!



Vezi mai multe video din Vedete

19 comentarii:

Sasha spunea...

Hai mă Blindius ..asta-i slutty question? :D

Lillee spunea...

Imi place de cel cu parul scurt. :) De ce? Pff...mi se pare mai finut, mai stilat..habar n-am. Pur si simplu e mai atragator :)

BlackCat spunea...

Baietii ar fi fost la moda acu cativa ani/tendinte. Da' gusturile nu se discuta, asa ca nu am sa-mi spun parerea despre ei. Oricum, gustul meu la barbati este definit doar de unul singur: sotul meu.
De Katy... Sincer... nu ma incanta din niciun pdv.

BlackCat spunea...

P.S. Am vazut la Lille ca vrei emoticoanele (le am si eu pe alea dar nu mi-am pus si imaginea). Uite aici ai tutorialul si codul de instalare http://bloggerajutor.blogspot.com/2010/03/emoticoane-yahoo-in-postari-si.html

Anonim spunea...

Hhahaha,cel mai prost videoclip ,unde naiba l ai gasit,broasete se transforma n printi.Nu mi plac ,logic ca ala cu par lung n are fata sau e in reparatie,celalalt parca ar mai merge dar nu e genul meu.Iar in himere nu mai cred de mult,by the way,in fantana se arunca moneda ,furaciosii :)))

dudu spunea...

sincer...daca e sa ma interbi pe mine...nu imi prea plac fetele precum katy perry...prefer solista de la paramore sau pe emma din sick puppies...

Blindius spunea...

Sasha,am zis şi eu că e mai slutty aşa...la gravatar e poză cu tine?

Blindius spunea...

Lillee,eu unul sunt împotriva pletelor la bărbaţi.Excepţie face Nemuritorul :))

Blindius spunea...

BlackCat,acum ce tendinţe sunt? Felicitări fiindcă îi eşti fidelă soţului :P

Blindius spunea...

BlackCat,mulţumesc pentru help.

Blindius spunea...

Darias,l.am găsit pe youtube şi trilulilu.E mai mult la mişto făcut acest videoclip,dar mie-mi place piesa :D

Blindius spunea...

Dudu,pe Emma n-o ştiu ,dar solista de la Paramore şi mie mi se pare ok.

Blindius spunea...

:D

madMe spunea...

Nu-mi place niciunul, dar dacă totuşi mă pui să aleg, zic că ăla tuns e mai ok :P

Lillee spunea...

Mie imi plac barbatii cu plete, doar ca cel din videoclip e cam uratel. :)

Lillee spunea...

Scuze pentru intarziere. Daca vrei emoticoanele intra aici : http://bloggerajutor.blogspot.com/2010/03/emoticoane-yahoo-in-postari-si.html

Insa eu nu te sfatuiesc. Se incarca foarte greu si da niste erori. Eu am incercat sa scot scriptul, nu am reusit iar acum nu-mi merg toti zambaretii. :)

Blindius spunea...

Lillee,mulţumesc.Am încercat,dar se încărca prea greu.Nu mi-a plăcut.Aveai tu un alt set de emoticoane,înainte să-l încerci pe cel nou,care nu făcea probleme.

Cris-Mary spunea...

Bine ..si mie imi place ala cu parul scurt .. da tre sa recunosc ca dintre toti Katy arata cel mai bine:)

Blindius spunea...

Vote for Katy !