tricouri haioase

Pagini

vineri, 19 martie 2010

Nu vă bucuraţi,nu-i Steaua noastră!

Înainte de toate,să stabilim pentru totdeauna că ''derby'' înseamnă meci deosebit de important prin miză şi orgolii între două echipe din acelaşi oraş.Ca atare,Dinamo-Steaua ( 2-0 ),a fost ''derby'',unicul de acest fel din România.

O confruntare de orgolii între cele mai galonate echipe româneşti de fotbal.Un meci în care încleştarea crampoanelor şi scrâşnitul din dinţi al jucătorilor ar trebui să ţină loc oricărei sume de bani.Presimţeam că echipa Steaua va pierde.Conducerea este submediocră,staff-ul tehnic de ligă secundă ,iar jucătorii sunt 70% mercenari fără valoare.Stoichiţă,cel ce l-a criticat pe Bergodi fiindcă în tur pierduse cu Dinamo,s-a făcut de râsul curcilor trimiţând probabil cea mai proastă formulă de start a Stelei de la Lăcătuş încoa'.Domnul Stoichiţă trebuie să ştie că un cuplu de fundaşi centrali nu se compune dintr-un pitic fundaş dreapta şi un lent mijlocaş la închidere.Trebuie să ştie că astfel de schimbări nu se fac peste noapte.Steaua şi-a arătat lipsa de valoare încă din primele minute,fiind dominaţi clar de ''câini''.Ştiam că va pierde,era un sentiment de ''râd,dar nu-i râsul meu''.Ca orice stelist,speram într-un rezultat pozitiv.Mă doare să văd comentarii răutăcioase neavizate conform cărora ''li se face în ciudă steliştilor''.A fost greu a doua zi,parcă orice om care zâmbea la 7 dimineaţa era dinamovist.În metrou,un puştan s-a urcat c-un fular dinamovist şi s-a postat chiar în stânga mea.Norocosul de el!De-aş fi fost mai vagabond l-aş fi trecut prin geam şi prin picioarele agentului Scorseze.
Neavizaţii nu ştiu ce înseamnă umilinţa de a doua zi când vine vorba să pierzi cu Dinamo.Tot la fel de mult,mulţi nu ştiu ce înseamnă să fii microbist înfocat şi să ai ghinionul să ţii echipa Steaua în simţiri,să vezi jucătorii gratuiţi practicând un fotbal de râs,tribunele goale,pâlcuri revoluţionare anti-becaliste,nordişti vânduţi,preşedinţi de club sărutând steagul alb-roşu.
În 17.03.2010 nu a pierdut Steaua mea,Steaua noastră.Lupta trebuie să continue până acest club nu-l va mai avea creditor pe George Becali.Steaua acestuia este o mizerie,un circ al ororilor.
E greu să fii suporter stelist,foarte greu!



Vezi mai multe video din Incredibil

15 comentarii:

BlackCat spunea...

Eu nu mai zic nimic de Steaua. Nici n-as avea ce sa mai spun. Poate doar ca m-a amuzat la culme reclama la prezervative :)

Lillee spunea...

Chiar nu stiu ce inseamna sa fii microbist infocat. Daca nu am avut pe nimeni in familie, iti dai seama.
Dar am un amic dinamovist si cand l-am vazut ca plange ( pierduse Dinamo ) am zis sa-l invelesesc cu niste glume...pe seama echipei lui. Proasta inspiratie am avut. Nu a mai vorbit cu mine o luna. De atunci nu mai fac. :) Nu am stiut ca va suparati chiar asa...

dudu spunea...

adevarul e ca echipele romanesti nu merita.nici antreorii nici patronii nici jucatorii.cand vad ca au ceva succes zis "gata sunt cel mai bun"...

madMe spunea...

Te-ai uitat la ultimul meci al Barcelonei? Ăla meci. La noi e bambilici :P

Blindius spunea...

BlackCat,o să mă uit şi eu la reclamă.

Blindius spunea...

Lillee,aşa e! Odată avea Steaua un meci important în CUPA UEFA şi o tipă mi-a zis că Steaua nu se califică,deşi la pauză conducea .N-am mai vorbit cu ea 2 săptămâni.De fapt,am răcit relaţiile de tot.

Blindius spunea...

Dudu,cam aşa e.

Blindius spunea...

MadMe,nu-mi place Barcelona !

Camelia Bucur spunea...

super faina piesa:D chiar mi-a placut:)

asculta si asta, in aceeasi ordine de idei:
http://www.youtube.com/watch?v=VXnhOiin06M

ms de blogroll:)

Blindius spunea...

Camelia Bucur,cu plăcere ! Acum îţi ascult piesa.

Camelia Bucur spunea...

total de acord cu tine:)
in schimb, pentru mine piesa lui dragos leasa vorbeste exact despre perioada aia in care aduman surprize de la Turbo si trageam jumatate de ora de un pahar de suc:))

Cris-mary spunea...

Te-am premiat :d .. Ma tot tineam de azi de dimineata sa o fac dar nu am avut timp . Te rog inca ceva , in blogroll ma poti trece cu Cris-Mary? Multumesc:D

realbadpisy spunea...

ma bine k ma lamurit si pe mine cineva ce e ala derby ca habar nu avem.

Cris-Mary spunea...

Multumesc:D

Blindius spunea...

Cu plăcere :D