tricouri haioase

Pagini

sâmbătă, 20 martie 2010

Ghiozdan de braţ.

Intru în hipermarket-ul (i)Real cu gândul de a lua nişte nimicuri.Nu să iau,în sensul de a fura,ci să cumpăr.Cum trec de porţile acelea de la intrare,vine un tânăr de vârsta mea,pune mâna pe ghiozdanul ce-l ţineam în spate.Primul gând care mi-a trecut în minte era că vor să-mi las ghiozdanul într-o cutie,deoarece mă simt în Real ca într-un market simplu.Nu aş fi făcut aşa ceva,dar nici despre asta nu era vorba.Tânărul agent de pază,alături de unul mult mai în vârstă,îmi spuneau să-mi pun ghiozdanul într-un plastic din acela enervant.Am luat foc,eram sub presiune.Le-am zis că nu fac aşa ceva.Le-am spus că le-am lucrat meseria şi ştiu ce înseamnă dar nu-mi voi băga ghiozdanul într-un plastic sigilat fiindcă n-am venit să fur.Dânşii tot insistau,până i-am întrebat dar de ce genţile mari ale femeilor nu sunt sigilate?!Am primit ca răspuns că genţile sunt considerate accesoriu de braţ(???!!).Îmi dau jos ghiozdanul şi mi-l pun pe braţ în timp ce le spun că dacă nu există un regulament de ordine interioară afişat la intrarea în spaţiul de vânzare,eu nu sunt obligat să-mi ambalez accesoriul,proprietate personală.Tot au ţinut-o pe a lor,până când le-am zis să cheme managerul de securitate,le-am întors spatele şi am intrat în magazin.Cu ghiozdanul în spate.Am profitat şi am luat şi eu o jachetă de primăvară,din aceea cu curele la gât,să fiu sigur că nu intră curentul.
Două minute mai târziu,deja văzusem încă un tip cu ghiozdanul în spate,fără probleme,probabil nu-l băgaseră în seamă.Ca să ştiţi şi voi,dacă vi se cere să faceţi asta,este dreptul vostru să nu vă ambalaţi sau să lăsaţi ghiozdanele sau sacoşile.Cel mult puteţi să le arătaţi dacă aveţi produse asemănătoare cu cele din magazin şi dacă au un sticker,să-l aplice pe produs.Atât!


Foto.

18 comentarii:

Camelia Bucur spunea...

faza e ca nu numai ghiozdanele sunt "discriminate", ci si gentile alea tip "postas"...am patit-o si eu:)

Camelia Bucur spunea...

rsp:)
ar trebui sa fii fericit ca ai cu cine comenta calitatile femeilor;))

Anonim spunea...

Uite că nu mă gândisem până acum că fetele au ditamai poşetele şi că dacă ar vrea să fure ar avea unde să bage marfa. Ce chestie, ce mare dreptate ai... să porţi cu plăcere jacheta! :P

Alexandra spunea...

stai linistit...eu in vara ca sa mai scot un banut am facut promotii si cele mai multe le-am facut in real ca era aproape de mine, si cunosteam mai toate fetele de la promo...cand ajungeam acolo, trebuia sa intru in magazin si sa ajung sus sa ma pot schimba in echipamentul de promotie...iar apoi sa imi las in vestiar ghiozdanul...pe langa faptul ca la intrarea in magazin ii dadeam sa imi stampileze tigarile si sucul si ce mai aveam in ghiozdan si sus, inainte sa ajung la vestiar mai le verifica odata, am patit de mai multe ori ca vroiau sa imi impacheteze ghiozdanu si le explicam cate 10 minute ca sunt de la promo, ca doar trec pe un raion ca sa ajung in capat si sa intru sus cum mergi la birouri ca sa ma schimb si imi las ghiozdanu, ei a nu ca trebe ambalat, eu nu ca nu fac cumparaturi...mai rau ca la prosti!

Anonim spunea...

Cata nesimtire...,deja te considerau ca si cand ai fi venit la furat.Bravo,bine le ai facut dobitocii .Astia cred ca daca lucreaza intr un supermarket gata sunt cei mai mari detectivi si fac ce vor ei.

realbadpisy spunea...

cred ca nu le-a placut fata ta. De au facut atata tamtam.

Cris-Mary spunea...

Ai dreptate in ceea ce scrii :d ca de obicei , si eu am ajuns sa nu-i mai suport pe agentii de paza cu cererile lor aberante .. MIe mi-au cerut sa puna nu stiu ce sticker pe guma mea din geanta deoarece aceea se vindea si in magazin .. come on ..

dudu spunea...

sincer...nu stiu ce sa zic...tu ai dreptate cat au si ei...
ei:faza cu ghiozdanele in punga sigilata pt. a nu fura este o idee buna...
tu:daca exista un regulament trebuie aplicat pentru toti nu doar pentru unii

Anonim spunea...

stai sa vezi ce fain e in Carrefour in bz, cand nu poti sa desfaci sacul la casa, desi inauntru ai portofelul. A trebuit sa chem un bou de la paza sa ii arat cum desigilez mizeria lor de sac de plastic si scot portofelul, dupa care sa ii dau individului sacul sa mi-l tina, nu carecumva sa fur ceva la nici jumatate de metru de el, sub ochii casierei. Deci da, se poarta!

Miss Sasha spunea...

la fel as fi facut si eu :D
daca nu te impui in fata lor, te calca in picioare

G.W. spunea...

Foarte bine că te-ai opus, să nu uităm că în ţara asta avem şi drepturi nu doar obligaţii...
P.s. Vezi că de vede Boc ce ai scris e în stare să pună taxa pe plimbat cu ghiozdan în spate prin hypermarket :))

Sasha spunea...

Foarte bine că te-ai impus în fața lor. Prea le exagerează. Inteligenții, ce importanță își mai dau..

Micul Artist spunea...

Asa am patit si eu doar ca aveam geanta stil postas.

Blindius spunea...

Vă mulţumesc pentru comentarii :p

Lillee spunea...

Hai ca asta e culmea. Foarte bine ai facut. Multi nu-si cunosc drepturile si se lasa calcati in picioare.
Sa porti sanatos jacheta :)

Piperusha spunea...

Şi eu umblu cu ghiozdan şi încă n-am păţit-o...Probabil eşti discriminat

Kiddin. Ai avut ghinionul de a da peste un românaş zelos. Ai procedat foarte bine să te iei de el, şi argumentul adus a fost foarte bun!

Anonim spunea...

Nasol, si eu patesc des chestii de genul asta. Dar in momentul in care imi sigileaza ghiozdanul mananc cate un Mars fara sa-l platesc, asa sa ma razbun pe ei. :-D. O fac legal sa stii, ca la casa le spun ce am facut si niciodata nimeni nu ma crede.

madMe spunea...

Mulţi le pică în plasă pentru că nu-şi cunosc drepturile. F bine că ţi-ai susţinut punctul de vedere!