tricouri haioase

Pagini

marți, 16 martie 2010

Conservatorul din mine...

Să nu vă gândiţi că am vreo trompetă sau un flaut în mine,e vorba doar de felul meu de a trăi,the lifestyle.Sunt genul de om căruia nu-i plac schimbările.Le asimilează cu greu,vede puţine elemente bune în acestea,le acceptă într-un final dar doar cu condiţia să mai deţină şi un sâmbure din vechea ipostază.
Trecând pe la Lillee ,am văzut care este noua tendinţă în materie de ochelari de soare,după cum spun ea şi frăţiorul fotograf.Din vestea aceasta cu moda,m-am inspirat în a povesti un pic despre moda mea.Astăzi am achizionat o pereche nouă de pantaloni de blugi.Respectivii pantaloni sunt de culoare neagră,simpli,drepţi.Sunt la a 4 a astfel de pereche.Ceea ce e mai neobişnuit este că precedentele trei au fost un model identic ( de trei ori aceeaşi pereche ) în care m-am simţit foarte bine,de la un producător numit Canopy.La fel sunt şi cu încălţările.Sunt la a 3 a pereche de adidaşi de la acelaşi producător şi la 2 a doua identică.Să nu vă gândiţi că sunt fan Nike,Puma,Reebok,FILA,Adidas sau mai ştiu eu ce.Nu! Este vorba despre nişte adidaşi româneşti,din piele,cu un design combinaţie clasic-modern,de la un producător numit ALMI Internaţional.Bineînţeles,numai firme obscure,dar eu consider că este mai important să te simţi bine în haine decât să fii la modă.
Ăsta sunt eu,conservatorul !



V-aş ruga să ascultaţi şi piesa asta dacă nu pierdeţi prea mult timp,versurile sunt baza.

22 de comentarii:

dudu spunea...

adevart...schimbarile sunt foarte grele.Felicitari pt. faptul ca nu esti genul "imi iau haine doar de la addidas si nike".bravo!

Blindius spunea...

Dudu,chiar nu am haine din acelea deloc.Mulţumesc !

Anonim spunea...

Blindius, in materie de schimbari sunt as, asta pentru ca ma strica zodia. Gemeni-Rac, deh, ca m-am nascut la granita. Ma plictisesc extrem de repede de aproape orice, si caut mereu schimbarea. Nu conteaza cu ce ma imbrac, nu sufar de firma, da' sa fie nou:P
Cat despre blugii tai de azi, sa-i porti sanatos si voios!

Blindius spunea...

Alexiuss,mulţumesc! O să-i port,să ştii că şi eu sunt Gemeni,pe 15 iunie.O să trebuiască să-i scurtez un pic.

Lillee spunea...

Sa porti sanatos noua pereche de blugi. Sa stii ca ne asemanam. Nu sunt fan tot ce apare...tot ce este la moda sau de firma. Mi-am format un stil al meu si greu ma poti scoate din el.

Alexandra spunea...

hmm...mie imi plac schimbarile...nu foarte des dar uneori mai am nevoie de cate una pentru ca ma simt plictisita.
foarte tare melodia!

Anonim spunea...

Esti nascut la o zi dupa sotul meu,16 iunie.Imi plac oamenii din zodia asta numai ca sunt putin cam dificili,insa fosrte sociabili si prietenosi.In ceea ce priveste imbracamintea,felicitari ca nu porti haine turcesti numai pentru ca scrie Pwma sau etc,in sfarsit cineva cu capul pe umeri :)

BlackCat spunea...

Mie-mi plac schimbarile la nebunie. Dar schimbarile pe care le vreau sau le fac eu nu sunt niciodata in trend! La capitolul haine, recunosc am cateva de firma mai mare dar luate de Big Sis din sh-uri (are ea asa un noroc de gaseste numai din alea aproape noi) adica nu de fitze. Cand ma imbrac nu prea conteaza cu ce ma imbrac si cum atata vreme cat ma simt confortabil in ele. Cand te simti bine in hainele pe care le ai radiezi de frumusete, naturalete si numai alea bune.

realbadpisy spunea...

cam conservator ma...bine si eu port de ceva timp acelasi model de stutien..pe care mi l-am achizitionat pe toate cele 3 culori diponibile :D

madMe spunea...

Mie îmi plac schimbările, lucrurile noi, dar nu tot ce e pe trend. Ce îmi pică mie bine, atât doar. Nu îmi plac extravaganţele. Îmi place doar să mă înnoiesc din când în când :P

Blindius spunea...

Lillee,mulţumesc ! O să-i port cu plăcere,azi i-am scurtat :P

Blindius spunea...

Înger fără aripi,mulţumesc pentru părere,şi mai ales c-ai ascultat cântecul.

Blindius spunea...

Darias,sunt născut la o zi înaintea soţului tău,cu câţiva ani după.Ai dreptate,sunt dificil,dar sper să nu dezamăgesc ca soţ.Hainele turceşti rulează fin !

Blindius spunea...

BlackCat,toate ca toate,dar mie nu-mi place la SH,fără fiţe,oricum.Încă nu mi-am luat vreun articol vestimentar de acolo,dar nu se ştie când se va întâmpla.

Blindius spunea...

RealBadPisy,de la ce firmă este sutienul?

Blindius spunea...

MadMe,la haine şi mie îmi place să mă înnoiesc,dar pe acelaşi stil,doar articolul să fie nou.

Anonim spunea...

E, uite cine creste economia romaniei cumparand doar produse facute aici. :-D

Miss Sasha spunea...

e superba melodia!
off topic: felicitari!

Blindius spunea...

msstraca,aştept să se facă şi haine Ecko româneşti :))

Blindius spunea...

Miss Sasha,mulţumesc !

Sorin spunea...

Eu consider că e mai indicat să porţi ceva în care te simţi bine şi în largul tău decât să alergi după ultima modă care să nu ţi se potrivească deloc!

Blindius spunea...

Sorin,bine ai venit !
Si eu consider la fel,asa e cel mai bine :D