tricouri haioase

Pagini

joi, 25 februarie 2010

Un pas în urmă.

Scriu dintr-o stare desprinsă din filmele emo.Am o învălmăşeală de gânduri în ţeastă şi nici măcar unul nu e de bine.Treaba e că simt c-aş avea nevoie de o schimbare totală,dar cu foarte multe elemente ce le am şi acum.Sună ciudat,dar simt că nu mă regăsesc,momentan.Parcă februarie a fost opusul întunecat al lui ianuarie,poate a fost aşa din cauză că zapada,deşi o doream topită,a plecat ca nesimţita şi a lăsat la suprafaţă tot ceea era rău.Sunt mereu într-o continuă căutare de a evolua,de a fi mai bine.Poate căutarea nu este 100% continuă,dar dorinţa este arzătoare şi într-adevăr,simt că se luptă în interior.Mi-aş dori să schimb felul de a fi al multor persoane din jurul meu,doar ca să-mi stăpânesc eu lăcomia mulţumirii de sine.În aceeaşi cantitate,am şi fost foarte păsuitor,înţelegător şi amabil în faţa celor ce m-au făcut să mă întreb dacă nu cumva era mai bine să ne fi evitat în viaţă.Aş vrea să fac multe,să am multe şi chiar şi atunci,să am şi mai mult.Am încercat să cred că există un curs logic al evenimentelor şi toate se îndreaptă spre împlinirea mulţumirii mele de sine.Gândul acela că se poate şi mai mult nu stă pe loc de câţiva ani.Şi totuşi,ce-l opreşte să se declanşeze şi să producă acel bing-bang generator de soluţii şi capabil să înţeleagă de ce.De ce,ce?De ce se întâmplă ,ceea ce se întâmplă.Ce preţ trebuie să plăteşti pentru noroc.Dacă o fi echitabil să primeşti acel noroc?O ceată de frustrări adânci mă loveşte mult,tare şi în toate punctele vulnerabile.Îmi doresc atât de mult să evoluez,încât nu numai că nu bat pasul pe loc,ci îl fac înapoi,cedând teren împrejurimilor.Sunt mereu c-un pas în urmă,în ciuda luptei mele.Oare unde au făcut armata ai mei soldaţi?
Ce să mai fac,ce să mai fac...

11 comentarii:

Anonim spunea...

Oook, cred că tot ce trebuie să faci mai întâi e să-ţi tragi sufletul o ţâră şi apoi să-ţi pui gândurile şi obiectivele în ordine, chiar pe hârtie dacă e nevoie. La mine funcţionează mai bine aşa. :))
Eu îţi urez mult succes!!

Blindius spunea...

Cris,îţi mulţumesc pentru idee şi pentru urare.

denisia spunea...

Am trecut să-ţi las un zâmbet... :)

Blindius spunea...

Mulţumesc !

Piperusha spunea...

Bad hair month. Şi eu trec prin aşa ceva. Cu girul lui Oscar Wilde, care zicea că dăm altora sfaturile de care noi înşine avem nevoie, permite-mi să te asigur că o să treacă. Şi încă un lucru: când calci apa nu înaintezi. Dar nici nu te scufunzi :)

Diana spunea...

just a smile and wish you a nice day ..normal ca trec.am ft multa treaba dar nu te uit :) (sa nute uiti pe blog la mine- am probleme cu banner ele si tb sa le aranjez iar :( )

puup

MadMe spunea...

Şi eu am stări de astea şi nu prea mă descurc să ies uşor din ele, aşa că nu prea pot da sfaturi :)

Blindius spunea...

Vă mulţumesc pentru intervenţii ;*

lala spunea...

:)

Blindius spunea...

Say what?

Lillee spunea...

Eh...cam aceleasi ganduri ma zapacesc si pe mine de ceva timp. Oare ce trebuie sa fac pentru a avea o sansa...o sansa cat de mica. Vreau sa evoluez si nu am nici o portita...Dar stii ce? Cu mintea umbrita de aceste ganduri, cu siguranta nu vom reusi sa ajungem la liman. Mai bine incercam sa ne linistim si sa fimi lucizi. Cu o minte limpede poate reusim mai mult. Capul sus Blindius, va rasari si soarele!