tricouri haioase

Pagini

luni, 15 februarie 2010

Poliţia română e cu noi!

În lupta împotriva comportamentului deviant al unora dintre reprezentanţii de etnie rromă,Poliţia Română alege să folosească mijloace şi mai josnice decât partea cea ''întunecată'' a ţării.Oare ce sancţiuni va primi poliţistul? Dar profesoara care bătea elevii şi alţi profesori?
Ia să vedem...


7 comentarii:

Miss Sasha spunea...

:)) pfffai...m-am amuzat teribil...
ea o mare proasta si politistul un mare...papagal :)) mai avea putin si plangea si el =))
lasand gluma la o parte...stau si ma gandesc ce le facea nebuna elevilor...nasol...halal invatamant! si ne mai intrebam de ce atatia cocalari, infractori, politisti incompetenti alte specimene...
dar nah...ce semanam, aia culegem!

Lillee spunea...

Maaama dar ce bucata i-a dat si politistul, a zguduit-o putin. :))
Rad eu rad...dar nu-i de ras. Uite, tampiti de genul asta ajung sa ne "educe" copiii. Si ne mai miram ca se duce tara de rapa!

Alexandra spunea...

mda...si sa mai zica cineva ca invatamantul nu se duce dracului (asta ca sa nu folosesc un cuvant si mai urat)

Piperusha spunea...

Au reactionat aiurea amandoi. Ce sa zic...ea a incercat sa-l intimideze dupa metoda folosita, probabil, cu elevii. Si a reusit. Numai ca el n-a reactionat dupa asteptari...

dudu spunea...

deci femeia aia a reactionat cu intarziere....i-a dat politistul o palma....s-a gandit ce sa faca....si dupa a inceput sa planga:))

MadMe spunea...

=)) Oaaais ce şi-a luat-o ... bine i-a făcut. Să vadă şi ea cum e să fi lovit.
Dar nu înţeleg de ce nu a zburat din funcţie până acum, cum să laşi un specimen de ăsta să predea într-o şcoală?

Sasha spunea...

Profesoara are un comportament greșit din toate punctele de vedere, iar polițistul, deși ca om îl pot înțelege pt pierderea cumpătului, profesia îi impune o anumită cenzură în ceea ce privește genul ăsta de lucruri. Dacă acum a tras o palmă, atunci când un bărbat va sări la bătaie, care-i va fi reacția? îl va băga în comă? Deci, nu.