tricouri haioase

Pagini

luni, 1 februarie 2010

Love.That's what we like !

Intru direct în subiect şi vă reamintesc că fără iubire şi toate ''ramurile'' sale,nu se poate trăi.Fie că aduce efecte bune sau rele,este imposibil să nu o întâlneşti.În adolescenţă am avut neplăceri privind acest subiect,aşa că muzica m-a liniştit câteodată.Acum că am făcut şi intro-ul către muzică,voi scrie un pic despre trupa metal H.I.M. ( His Infernal Majesty ,în traducere Maiestatea sa Infernală).Despre talentaţii finlandezi am auzit prima oară abia în 2003,deşi ei scoteau albume de muzică de vreo 6 ani.''Compoziţia'' versurilor de dragoste armonizate cu valul metal mi s-a ''afişat'' sub forma albumului Love Metal (2003),album ce rămâne ''one of my all time best favourites''.Solistul Ville Valo a cam fost idolul adolescentelor ce erau pasionate de acest gen de muzică,fapt care m-a cam împiedicat să port un tricou cu H.I.M. Da, la acea vreme eram un tinerel căruia îi plăcea să poarte tricouri cu formaţii de muzică.
Revenind în zilele noastre,trupa H.I.M. va lansa pe 9 februarie cel mai nou album.Acesta se numeşte Screamworks: Love In Theory And Practice.Conţine un număr de 13 piese (da,13,nu trebuie să se respecte băieţii?doar au un look gothic) din care vă voi prezenta una.
Like St. Valentine apare în front tocmai acum când urmează mult copiata ''sărbătoare'' Valentine's Day,pusă pe soclu de români în detrimentul zilei de Dragobete.
Albumul prezintă prin piesele sale o legătură între forţele binelui şi ale răului,iar titlul a venit după ce au fost lucrate mai multe piese.(Iubire,în teorie şi practică).
Vă invit să ascultaţi sau să urmăriţi videoclipul piesei mai sus menţionate şi să treceţi printr-un interviu alături de Ville Valo,dacă doriţi.



500.000 metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD

Videoclip via metalhead.ro



Enjoy!

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Nu am mai auzit de mult de H.I.M., puteam să jur că s-a destrămat trupa, dar n-am avut niciodată pretenţia că sunt la curent cu astfel de evenimente muzicale. Uite că mă mai updatezi tu. Bineînţeles, frumuşelul a fost unul şi din preferaţii mei... :P

Blindius spunea...

Piesa ai ascultat-o?Dacă da,cum ţi se pare.

BlackCat spunea...

Offf... mi-am adus aminte de perioada in care imi vopseam unghiile in negru, ma imbracam in negru, ma macheam cu negru, imi faceam suvite negre si purtam tricou cu H.I.M. tot negru... What a dark period of my life...

MadMe spunea...

Nici eu nu am mai auzit de HIM de muuult. Dar nici nu pot să zic că m-am interesat în mod special de ei. :D Am ascultat piesa şi e chiar faină!

Anonim spunea...

Sa mor aci' daca pricep eu care e faza cu toata agitatia cu valentinul si dragobetele (asta din urma suna chiar vulgar).Dupa cum spunea si Lilee, poftiti de-mi sariti la beregata :))

Lillee spunea...

Am auzit de HIM, am ascultat si piesa si imi place. Ascult de foarte multa vreme acest stil de muzica ( dupa cum bine stii...probabil) si este normal sa fiu la curent, nu? :) Imi plac articolele de acest gen, ma ung la sufletel :D

Sasha spunea...

Mi-a plăcut HIM incă de la început iar melodia e exact pe gustul meu :)Cât despre Valentines Day, degeaba vii cu bomboane, flori sau nu știu ce, cine romantice, dacă restul anului te-ai purtat ca un....Prefer alte dovezi de iubire mai palpabile..if you get my point :P

RomanianBigSpender spunea...

Trupa aceasta nu e genul meu, dar tot mi-au placut vreo doua melodii ale lor...

Salutari Alex si bafta pe mai departe! :)

Blindius spunea...

Blackcat > those were the days :x

Blindius spunea...

Madme, ma bucur ca ti-a placut cat de cat :D

Blindius spunea...

Alexiuss,nici eu nu stiu care-i faza cu agitatia in jurul acestor 2 zile.

Blindius spunea...

Lillee,imi pare bine ca in sfarsit am gasit ceva pe sufletul tau :D.Stiu ca-ti plac Nightwish,poate o sa fac poza tricoului meu :))

Blindius spunea...

Sasha,I got your point.Eu n-am sarbatorit Valentine's Day sau Dragobetele vreodata.Si nici n-am de gand .

Blindius spunea...

Salut, Radu >:) , bine ai (re)venit pe la mine.Multumesc la fel!

Miss Sasha spunea...

Cand eram mai mica eram indragostita pana peste cap de solist...mi se parea foarte sexy. acum stau si ma uit ca e foarte slab, ce naiba mi se parea sexy la el...cosatele? ma rog...muzica lor este foarte buna, totusi!

Blindius spunea...

Miss Sasha,e bine că nu-ţi plac slăbănogii.A mai îmbătrânit şi Ville, până la urmă. Love's the funeraaal of hearts ....tr t tt

hime spunea...

Nu-i tocmai tipul de muzica pe care il ascult dar sunt cateva piese care imi plac ! Nici asta nu-i rea , dar parerea mea nu poate fi luata in consideratie !

Blindius spunea...

Hime,cu siguranţă părerea ta trebuie luată în considerare.Nu văd de ce n-ar fi.Nici eu nu-i mai ascultasem de mult timp!

Anonim spunea...

Blindius, e super piesa! ;)

Blindius spunea...

Well,HIM thanks you.Mie nu-mi place inceputul :D