tricouri haioase

Pagini

marți, 9 februarie 2010

Internet bun,întâmplare sau ''fibra necuratului''?

Nu aţi intrat pe The Pirate Bay Blog,ci este tot pe Blindoneworld. Trebuie menţionat dinainte faptul că nu încurajez pirateria,sunt pentru cumpărarea cd-urilor şi dvd-urilor şi a oricăror altor materiale.Drepturile artiştilor trebuie respectate!

Revenind la normal,în timp am tot avut ceva risipă de timp cu mai multe persoane care erau interesate să descarce materiale de pe Internet,cu ajutorul programelor necesare.Din ce-am crezut că nu durează mai mult de 5 minute,acţiunea s-a transformat de cele mai multe ori în ''curs de download'' de la 30 minute până la 2 ore.Eu sunt mai conservator,cu ce-mi ''merge bine'',cu asta tind să rămân (mai sunt şi excepţii,când mă plictisesc sau acel ''ceva'' este ros de clepsidra neiertătoare).La fel de conservator este şi pc-ul meu (mă aflu la al 2 lea PC din istoria mea) care ''se ţine scai'' de acelaşi program de download ,program vechi de prin anul 2001.Aşa se face că programul acesta a supravieţuit impunerii torrent-elor din ultimii ani.Calculatorul a folosit şi torrent-ele,dar mai rar.În ajutorul doritorilor,Word-ul meu a generat un ghid de download pentru dc++.Acesta arată cam aşa :

+++++++++++++++++++++++

După ce instalaţi programul dc++ sau apex dc++ , băgaţi hub-urile acestea ca să puteţi intra să descărcaţi :

Shoby.no-ip.info

Dchub.abcnet.ro

DC.rahova-network.ro :411

DC.labuda.ro


Se intră la Settings :

-se setează nick de forma [ŢARA][PRESCURTARE-ORAŞ][PROVIDER NET]porecla-dorită

-la Connection Settings se trece PASSIVE / Active ( dacă nu descarcă programul după ce este setat)

La Downloads se setează fişier unde să se descarce filmele,muzica,pozele,etc. etc. etc.

Se face un al doilea fişier ( denumit ’’Incomplete’’) pentru fişierele care nu au apucat să se descarce dacă ai vrut să închizi calculatorul.

La Limits, în aceeaşi secţiune laşi pe 0 toate opţiunile.

La Sharing daţi ’’add folder’’ din calculator de cel puţin 1 GB MARIME.

Tot la Sharing daţi upload slots de 7 sloturi !

Adresele de hub-uri de mai sus le inseraţi cu NEW ( în program stânga-jos),când intraţi pe acestea (după ce le-aţi adăugat adresele,click-uiţi Connect). tastaţi /FAV în main-chat – fereastra principală ,or să apară mai multe îndrumări pentru acest lucru,de la ’’buţii’’ de hub.

Căutaţi fişierele dorite pentru descărcare folosind ’’LUPA’’ search şi asta e tot !

La steluţa galbenă de sus, selectaţi tot ce este acolo astfel încât să bifaţi cu ’’văzut’’ nişte căsuţe pentru ca programul să se reconecteze la huburi în mod automat când redeschideţi .


+++++++++++++++++++++++++


Respectaţi drepturile artiştilor!
Înainte de toate,respectaţi buzunarele voastre!

12 comentarii:

BlackCat spunea...

Daca mi-ar permite buzunarul, as respecta dreptul autorilor cu sfintenie. Ia cea mai buna versiune a unui film de pe net si compara cu unul original, cumparat. Vei vedea ca nu se compara. Am descoperit chestia asta dupa ce mi-am updatat sistemul audio din boxe la 10 ron la un sistem 5.1

realbadpisy spunea...

Auzi si8 eu sunt pentru cumpararea cd-urilor dvd-urilor si tot asa...dar dau fileme si muzica jos de pe net la greu :P

Lillee spunea...

Este un subiect controversat. Este de la sine inteles ca nu se compara calitatea celor doua feluri de produse, dar cateodata mai renuntam si la calitate...nu? Si acest lucru nu pentru ca am vrea ci pentru ca...suntem nevoiti.

Sasha spunea...

Mulțumim preamărite împărate! te-ai îndurat de ne-ai oferit și nouă niște sfaturi :P utile de altfel. Decât să fiu Paris Hilton și să-mi cumpăr dvd-uri originale, prefer să fiu eu însămi și să-mi procur dvd-urile de care am nevoie..Sunt foarte mulțumită :D

cristishady spunea...

odc ...old motherfucker. Eu folosesc in paralel si odc si torrentul, desi ma simt sincer mai legat de al doilea :D. Legat de drepturile de autor, eu cumpar cd-uri, dar ce cd-uri vreau, iar nici un magazin din romania nu iti pune la dispozitie ce gasesti pe trackere ...

Anonim spunea...

Eu ştiam că hub-urile astea sunt pline de viruşi şi e mai bine să foloseşti torentele, că sunt mai sigure... cel puţin aşa am auzit. Acum, recunosc şi că nu am DC++ şi că nu prea dau bani pe CD- uri şi alte alea...

Blindius spunea...

BlackCat,am şi eu un home theatre cu 5.1 sistem audio.Pe filme făcute special pentru aşa ceva ,te simţi de 10x mai bine decât la nu-ştiu-ce cinematograf de fiţe.

Blindius spunea...

Realbadpisy,same here!

Blindius spunea...

Lillee,eu am găsit şi calitate piratată,în unele cazuri nu cred că a fost mai prejos faţă de original.

Blindius spunea...

Sasha,mulţumesc! Până acum nu eram împărat decât în unele părţi ale locuinţei,acum sunt şi pe net :D

Blindius spunea...

Cristyshady,eu de dc++ sunt mai legat :D.Mai folosesc şi torrentele dar mai rar.Prietena mea m-a învăţat să folosesc torrentele ,iar eu am învăţat-o să folosească dc++ :D

Blindius spunea...

Cris,în principiu sunt nişte viruşi dar sunt foarte evidenţi şi trebuie să fii fraier să-i descarci.Evită fişierele executabile (.exe) ,de mărime foarte mică şi în general cu nume la ceea ce cauţi tu.În rest,totul e foarte ok,şi se descarcă mai uşor decât pe torrente,zic eu.