tricouri haioase

Pagini

vineri, 5 februarie 2010

February Link Festival!

Vă mulţumesc pentru comentariile recente şi fiindcă aţi revenit aici,aproape zilnic.Trebuie făcute nişte precizări legate de o parte a celor din blogroll şi nu numai,precizări cu care sunt dator.
În primul rând,se pare că v-a plăcut interviul online alături de Alexiuss,a adus ceva trafic şi comentarii pozitive.Nu asta am urmărit,însă.S-a urmărit deschiderea unei uşi către un subiect mai delicat al societăţii din zilele noastre,şi se pare că s-a reuşit acest lucru.În al 2 lea rând,am vrut să-mi dovedesc faptul că pot să fac aşa ceva,eu fiind reticent în faţa comunităţii gay,în final am reuşit să văd punctul de vedere al unui om cu ''capul pe umeri'' din această comunitate. Iniţial am vrut un interviu online cu Germanu',însă acesta a dovedit o lipsă de interes cu iz de ''pleacă de aici,n-am timp de tine''.Mi-a spus că nu sunt pregătit pentru aşa ceva deşi nu am pretins eu c-aş fi,iar când i-am cerut o explicaţie pentru răspunsul său nici măcar nu s-a sinchisit să-mi comunice asta prin e-mail,pe care cred că-l ţine doar pentru donaţii şi ce-i aduce dânsului interes maxim.Da,merg pe ideea că nu şcoala te face om,ci viaţa,dar am văzut acum şi că 10 clase adunate ca atunci când e Gara de Nord plină + ceva trafic şi mărinimia creşterii în Zelist,pot să-ţi întunece mintea.Nici măcar nu am căutat să mă promovez pe mine,ideea fiind clară,banner al lui,link al lui,întrebări despre el.Am terminat aici cu ''oaia neagră''.
În altă ordine de idei,privind ultima perioadă de blogging,ţin să-i mulţumesc lui Lillee pentru interesul sporit cu care a comentat în ultima perioadă(mă refer aici la comentarii mai consistente),Broscuţei şi lui MadMe pentru vizite dese şi comentarii pe fiecare subiect,lui Dana pentru că mi-a promovat bannerele . De asemenea ''special thanks'' lui Piperusha,Înger fără aripi,Sasha,BlackCat,Crissu,pentru că au revenit cu comentarii aici şi m-au adăugat în blogroll necondiţionat,fără clasicul ''vrei să facem schimb de link?''.
Îi mulţumesc Micului Artist pentru commenturi şi pozele sale inspirate,lui Kiddu' pentru vizite şi interesul acordat şi îi doresc multă sănătate şi putere.Îi mulţumesc lui BadPisi pentru că mi-a promovat postările şi blogul,eu îi urez mult succes şi când se va muta în .ro !
And the Oscar goes to...Miss Sasha,colegă de blog care m-a tot link-uit şi mi-a dat lepşe şi premii,deşi eu nu le înaintez.Recunosc,aş prelua şi înainta o ''leapşă'' dacă mi-ar plăcea,cea cu genţile femeilor mi-a plăcut,dar nu era şi pentru celălalt sex.Şi cum am zis că trebuie să-i dau şi eu un premiu lui Miss Sasha,acesta este următorul.
Vă mai aştept!


18 comentarii:

Miss Sasha spunea...

Multumesc mult de tot... nu ma asteptam la asta :) sunt foarte incantata...
si cand te gandesti ca urmaream cu interes retelele de socilaizare asteptand sa apara poza mea pe acolo...m-ai pacalit, dar te iert. mi-ar placea sa mai fiu pacalita in felul asta.
si culorile le-ai imbinat perfect :D
e super. multumesc mult si pentru premiu si pentru faptul ca esti mereu prezent si activ la mine pe blog:D

Alexandra spunea...

n-ai de ce sa imi multumesti...am revenit pentru ca mi-a placut ce scrii..si voi mai reveni...te-am pupat

Anticalofilul spunea...

haide bre, multumeste :)) ca oricum nu poti sa multumesti pe toata lumea :)

Blindius spunea...

Miss Sasha , cu plăcere!

Blindius spunea...

George,ţie nu ţi-am mulţumit.Voi mai face link festivals şi atunci o să fii acolo.Doar că am considerat că mai mult am venit eu pe la tine decât invers.Iar pentru mine contează commenturile mai mult decât link-ul din blogroll.

Pisi spunea...

saru`mana :*:*

Blindius spunea...

BadPisi,with great pleasure ! :D

BlackCat spunea...

Ca si Inger fara aripi, te citesc de placere si vreau ca blogrollul meu sa fie populat cu bloguri pe care sa intru cu placere, nu din obligatie. Sper, in acelasi timp, ca si tu sa ma fi adaugat din aceleasi considerente.
P.S. Mai astept interviuri ca poate imi mai arati oameni la fel de speciali ca Alexiuss.

Blindius spunea...

BlackCat,mulţumesc.Aceeasi părere şi din partea mea.
Pentru interviuri : caut,cercetez :D

Lillee spunea...

Blindius, multumesc. Mereu am avut un anume interes pentru articolele tale chiar daca comentariile mele nu au fost chiar atat de consistente. In fine, ce vreau eu sa spun este faptul ca te citesc cu placere indiferent de ceea ce crezi tu. :)

Blindius spunea...

Multumesc si eu.Dar eu oricum am fost mai fericit de daruire :D

Micul Artist spunea...

Multumesc mult, ma bucur ca iti plac pozele mele. Mereu te citesc cu placere :D.

Piperusha spunea...

Eu iti multumesc, pentru mentionare si link. E drept ca ne "cunoastem" de multa vreme (eu ti-am remarcat initial comentariile pe blogul Broscutei) dar sper sa ne citim cu placere in continuare!

Anonim spunea...

Aşaaa, bine că mi-ai ridicat mingea la fileu. Am remarcat, cu plăcere, înafara scriiturii interesante, că eşti unul dintre puţinii băieţi/bărbaţi din blogosferă, şi nu numai, care ştie să zică 'mulţumesc', sau căruia nu-i este jenă să-şi recunoască aprecierea pentru cineva. E lucru rar în zona asta... de aceea vreau să-ţi mulţumesc şi eu pentru cuvintele frumoase! :)

Blindius spunea...

Cris, m-ai facut să roşesc :D
Piperusha,cu siguranţă !

Crissu spunea...

Ui , acum ma faci sa rosesc :) Asa cum spuneam intr0un comentariu am intrat de putin timp in lumea bloggerilor ..da imi place la nebunia si am devenit blog-aholik..:D.. Si imi place sa te citesc pt ca imi palce ce scrii :)

cristishady spunea...

ms >:D<

Anonim spunea...

Do you have copy writer for so good articles? If so please give me contacts, because this really rocks! :)