tricouri haioase

Pagini

duminică, 21 februarie 2010

Cea mai bună POaNTA !

De două luni se tot agită P.S.D-ul că e dezordine în partid,că e cel mai democratic partid,toate aburelile.''Geană'',pe care l-am susţinut frenetic în cursa pentru Prezidenţiale,a fost de departe cel mai slab lider social democrat de la Frontul Salvării Naţionale încoace...Naiv,nepregătit,fals,parcă s-a chinuit să fie ceea ce nu este,adică un lider înnăscut,carismatic şi aprig cu duşmanul,lăsând în urmă ceea ce ar fi putut să fie cu succes, un familist exemplar (''Mihaela,dragostea mea'') sau un diplomat desăvârşit ( ''am fost atacat psihotronic''),încercând aici să explice fraudarea ''portocalie'' a alegerilor.
În cursa pentru funcţia de Preşedinte a P.S.D.-ului s-au înscris mulţi,şi au supravieţuit mai puţini decât ai arăta pe degete semnul victoriei.''Geană'' a fost singurul candidat constant,naiv constant.A mai candidat primarul din Amara,al cărui nume nu am contenit să-l memorez,parcă Mitrea,Mazăre,Vanghelie,Diaconescu şi Năstase s-a retras ca să se înscrie Victor Ponta.Năstase a spus că nu va candida,în schimb a ''uneltit'' împotriva lui ''Geană'',trimiţându-şi învăţăcelul spre şefia partidului.Astfel că,fără îndoială,Ponta este cea mai bună poantă pe care P.S.D-ul o putea scoate.Mitrea a spus că speră ca va atrage ceva electorat tânăr,acum cu noul şef de la centru.Daaaar,electoratul ca electoratul,dar până unde o să fie Ponta propulsat?Până pe Marte? Eu nu mi-l imaginez Preşedinte,şi nici Premier.Apoi,omul a spus-o cu gura dânsului că aparatul de fraudare al portocaliilor a funcţionat mai bine.Cum va da greş aparatul în faţa unui începător?
Acum avem şi un răspuns asupra faptului de ce l-am susţinut pe ''Geană''.Acesta n-a fost niciodată realmente susţinut de aripa bătrână a partidului,fapt care l-a detaşat de ''Bunicuţă''.
De unde,sper că v-aţi dat seama...Ponta e omul lui Năstase şi mai presus de toate,al lui Iliescu! Aveţi puterea să votaţi P.S.D ?

16 comentarii:

tizul spunea...

Iaca pozna, Ilici & Bombonel i-au tras-o Prostanacului, cu sprijinul neprecupetit al lui Marean care este.

Blindius spunea...

Tizule,l-au fentat pe Prostănac de nu-şi mai vede cravata de pionier.

Miss Sasha spunea...

nu ma pricep la politica...deloc!
un singur lucru stiu: NU P.S.D.!

daninho spunea...

nu-mi place politica, un sngur lucru iti zic NU P.S.D. :))

Blindius spunea...

NU,răspicat ! Ne-am săturat de Iliescu şi compania !

Blindius spunea...

Bine ai venit,daninho.Se pare că valul anti P.S.D e extins :D.

Lillee spunea...

Cu toate ca nu ma pricep la politica, era de asteptat. PSD-ul a fost mereu viclean, dar cine nu este?

G.W. spunea...

Geoană ar pierde şi curs pentru postul de şef de scară că e un losser nativ..Mikei Mouse e simpatic şi om trăii şi om vedea ce va face

Anonim spunea...

Şi eu tot pe 'Geană' l-am votat! Ups, iar am dat din casă :))

MadMe spunea...

Nu aş vota PSD nici să îmi dai muuuulţi bani, nici să mă baţi, nici să ... orice.

Blindius spunea...

Lillee,PESEDE a fost cel mai puţin viclean.N-au câştigat nimic,practic.

Blindius spunea...

Balauru,majoritatea ''specialiştilor'' nu-l văd bine pe Ponta.Dar România politică e surprinzătoare!

Blindius spunea...

Cris,eu nu l-am votat pe Geoană,doar l-am susţinut.

Blindius spunea...

MadMe,hai măi,pentru 100.000 euro,nu?

VanGhelie spunea...

Vanghelie n-a candidat la presedintia partidului. Vroia vicepresedinte si i-a iesit. Ponta a inceput bine, cu reguli stupide. O sa radem.

Blindius spunea...

Nici n-am zis ca a candidat.Vanghelie e inca presedinte pe Bucuresti?