tricouri haioase

Pagini

luni, 19 octombrie 2009

Şop'est

Gata,e tot mai aproape ! Acum e sigur , din 29 octombrie se întăreşte ''axa celor de etnie rromă'' ,adică ...ţigani,ambele forme fiind acceptate.
Se dă liber la piţi winter season şi la maratonul cuplurilor cocalare.
Bucureştiul s-a parcelat pe Mall-uri şi Hypermarket-uri şi încă mai avem destul pământ disponibil.
Din 29 octombrie se va deschide ultra-mega-hyper-chestia mall (w)AFI Palace Cotroceni,care va întregi trio-ul Plaza România - Liberty Center - City Mall.Cvartetul de şoping , ţărănime şi fiţe este pe cale să fie definitivat. M-aştept ca la deschiderea (w)AFI Palace Cotroceni să fie mare adunare,ţipete,vizite electorale (vorba aceea,doar nu lipseşte Domnul Preşedinte Băsescu ,la doi paşi fiind,poate vine Oprescu şi se laudă că e făcută linia de tramvai de pe lângă mall). Cei mai coloraţi dintre cetăţeni îşi vor numi chiar şi copiii după noul aşezământ,tarabanele de la Liberty Center se vor muta la doi paşi de Palatul Cotroceni...luptând din răsputeri cu fanfara prezidenţială.

Mega ! Acum să evităm definitiv zona Răzoare.


2 comentarii:

Laura? spunea...

Încă un loc de etalat Ugg-urile, bemveurile, merţanele, ţinutele de năşică şi de ginerică, înca un loc pentru farfuze şi nerozi. Mă încantă ideea ca s-a deschis şi în Bucureşti un IMAX, dar parca văd de pe acum preţuri colosale. Oricum, investitorii au aruncat mulţi bani pe măgăoaie si muncitorii chinezi au prestat destul de rapid. Tot înainte la spălat bani şi îndobitocit populaţiunea!

A girl spunea...

"Piti winter season!" mi-a placut asta :))