tricouri haioase

Pagini

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Din flori...

Cu toţii folosim în relaţiile sexuale diferite metode contraceptive , de la prezervative , pilule anticoncepţionale până la plasturi.
De parcă femeile ar fi singurele ''vinovate'' şi responsabile pentru crearea unei progenituri consumatoare de resurse,cele mai multe dintre metodele contraceptive li se adresează în mod special.
De un an tot sunt amăgiţi bărbaţii cum că se prepară pilulele contraceptive pentru ei dar n-am mai auzit nimic nou despre acestea.
După cum spuneam mai sus, pentru ca femeile să nu se plictisească, ziarul ''Adevărul'' anunţă că,începând cu această lună, au fost puse pe piaţă aşa numitele ''pilule de poimâine''. Cu ce se mănâncă? Păi,cu sex neprotejat...Se pare că acestea pot fi achiziţionate şi administrate chiar şi la 5 zile după desfăşurarea actului sexual neprotejat.
Din moment ce nu am primit şi un nume al acestora sau al unui producător,este de gândit că rivalii celor ce produc Postinor2 s-au gândit la buzunarele celor neglijenţi sau ce calcă strâmb,în 5 zile presupunând că ai timp să strângi vreo 70 de lei.


Niciun comentariu: