tricouri haioase

Pagini

vineri, 16 octombrie 2009

S.O.Bate Vântu

Am înţeles că postul de ştiri Realitatea TeVe e în mare criză.Le aduce aminte Mircea Badea în fiecare seară,le-ar spune-o chiar şi cei de la KISS TV.
După ce s-au infiltrat printr-o strategie de marketing bine pusă la punct în micro-revoluţia foametei din Piaţa Victoriei, cei de la Realitatea nu se opresc din a cere respect de la telespectatori,şi parcă nu de la clasa politică.
Cu programe de ştiri învechite şi rareori cu emisiuni atractive,cu personal spre vârsta a 3 a sau necalificat,Realitatea TeVe continuă să emită.
Am avut şansa să urmăresc un jurnal de ştiri de la sus-numitul post de televiziune,unde,pe subiectul crizei politice în care se afundă România,a fost invitat să comenteze situaţia însuşi + DOMNUL CRISTIAN GAVA + . Poftim? Hmmm...Bineînţeles că puştiul-minune al televiziunii nu a spus nimic nou,nimic din ce nu ştiam,ceea ce a văzut şi el la televizor în ultimele 2-3 zile.
De ce să chemi un puşti neavizat să comenteze situaţia? Ce pregătire are...ce studii...contează aşa mult că are o emisiune la un post de 2 lei? (vezi beOneTeve : chiar, mai prestează?).Câţi ani are ...18?
Înţeleg că Domnii Cristian Pârvulescu sau Alexandru Radu sunt ocupaţi pe la posturi mult mai calificate,dar chiar în halul acesta , să-l chemi pe Gava? Speechless !
Uitaţi-vă la + DÂNSUL +,vă inspiră încredere, nu
?

Un comentariu:

Laura? spunea...

Ar fi mers o emisiune culturala cu Gava, duminica dimineata, intre Universul credintei si Viata satului. E un viitor Nicu Banicioiu baiatul asta.