tricouri haioase

Pagini

vineri, 15 aprilie 2011

Descoperă panglicarul din tine...

''Salutări,dragi privitori'',după cum bine spune Florin Piersic Seniorul.
Sunt trei cuvinte rostite ca o tradiţie de marele nostru actor.Actorii de geniu au momentele lor care le definesc cariera,momente de neuitat,vorbe rămase peste ani. Tot despre nişte actori am să scriu şi eu câteva rânduri.
E vorba de actorii ce stau cu mâinile întinse pe masă,cu privirea încleştată şi gata oricând să îşi păcălească apropiaţii de joc. Da,vorbesc despre poker-işti. Sigur că jocurile de noroc sunt de când lumea,în România avem casino-uri mai multe şi mai bine dotate decât cabinetele medicilor,sigur că...până la urmă,poker-ul este şi un joc ''de societate'',nu numai de noroc.
Ceea ce îmi stârneşte mie curiozitatea este că poker-ul este ultra,mega,giga intens mediatizat în ultima vreme. '' Descoperă poker-star-ul din tine '', ''Intră pe full-tilt-poker.ro'',le auzi,le vezi mai des decât orice altceva,pe orice post.Nu doar seara,ci şi în timpul zilei între două jurnale de ştiri,în pauza unui meci sau în publicitatea desenelor animate.
De ce nu apare şi ''intră pe full-tilt-şeptică''??? Cunoaşteţi persoane care aveau ''boala'' poker-ului sau au intrat în ''circut'' de când este avalanşa aceasta în media?
Dacă da,sau dacă din fericire nu cunoaşteţi,este clar că mirajul jocurilor de noroc a prins bine în România,o ţară de leneşi precum Crin Antonescu şi de umili,precum Emil Boc. Au mai găsit ''ăştia mari'' încă o modalitate de a îndobitoci virtual populaţia.
Mare problemă este Internetul acesta,dar şi mai mare-i problema cu toţi tâmpiţii din ţară!


13 comentarii:

Ioana spunea...

Norocul meu ca nu ma prea uit la TV, chiar n-am observat reclamele de care zici. Dar nu ma mira, in asa tara asa metehne :-(

Blindius spunea...

Eu mă uit doar la fotbal când folosesc televizorul,cam 90% din cazuri.

Unknown spunea...

Din păcate mulți dintre elevii mei au patima aceasta....și îi văd de ce lucruri nebune sunt în stare pentru a face rost de bani pentru jocurile de noroc!

Lillee spunea...

Cu poker-ul eram aliati inainte sa apara aceasta mediatizare. Intre prieteni, la un pahar...chestii de genul.
Insa, cred ca sunt destui care se lasa influentati, mai ales copiii. Din pacate nu avem cum sa-i ferim, informatia este peste tot in exces.

Blindius spunea...

Bun venit, Alice Georgiana. Daţi-le note mai mici dacă îi prindeţi pe la ''păcănele''. Până la urmă,dacă nici nu învaţă şi mai cresc şi-n halul acesta,nu merită să aibă o diplomă cu care să se laude.

Blindius spunea...

Lillee,eu am jucat poker de două ori,în liceu. La mine se juca şeptica,ca joc de cărţi de bază :)),în pauză,în ore,dar era doar pentru distracţie.

Marianita Cochiorca spunea...

Hi!Unul din prietenii mei joaca poker de cativa ani buni! Deci... (?)

Blindius spunea...

Deci,ce ?

madMe spunea...

E rău de tot să dai în patima jocurilor de noroc, se distrug familii și vieți. Am văzut și eu reclamele de care amintești tu, nu cunosc cazuri de oameni influențați de ele, dar cred că există.
PS. Și eu jucam șeptică în liceu, prin pauze.:D

Dan spunea...

Le-a inchis FBI-ul niste site-uri prin SUA recent, mega spalare de bani ce faceau cica.

hera mariana spunea...

:))

Cris-Mary spunea...

Cunosc ceva patimasi care stau ore in sir in fata calculatorului.De obicei noi jucam poker in timpul liber alaturi de alte jocuri, insa o facem de dragul jocului fara a investi sume de bani.

Lillee spunea...

Buna,am incercat la sectiunea contact dar nu functioneaza.
Vroiam sa te anunt ca mi-am schimbat adresa blogului. Acum este www.cugetari.com

Vechea adresa:www.cugetaristocate.blogspot.com

Te rog sa faci modificarile de rigoare daca mai esti interesat, daca nu, te rog sa ma anunti.
Multumesc. ( eu te-am adaugat in noul blogroll si te voi tine indiferent de situatie )

Lillee