tricouri haioase

Pagini

joi, 13 mai 2010

Suspecţi de prostie.



Privind poza de mai sus,stau şi mă întreb dacă nu cumva reprezentaţii acestei firme,Ikea,sunt dobitoci?
Nu ştiu cum stă situaţia la voi în oraş,dacă au ajuns la voi,dar în Bucureşti vezi ''n'' panouri publicitare courtesy of Ikea.
Scandinavii au nişte preţuri de-ţi taie respiraţia.După cum observăm,aproape 3600 ron (36 milioane lei),pentru o canapea amărâtă,cu trei locuri şi extensibilă,vai de naţia acesteia.
Cică este rezistentă,şi vedem trei plozi jucându-se.Oare au mai mult de 50 de kilograme împreună? Nici cât o piţipoancă.Una care să se respecte,normal. Dar ce să mai discutăm dacă două persoane de 70-80 kilograme întreţin relaţii sexuale pe canapea.Se duce naibii în două ore,îi sar arcurile de zici că este balansoar.
Şi ce target au cei de la Ikea,până la urmă? Bănuiesc,după preţuri,c-ar trebui să fie ceva familii înstărite,ori varianta a doua ar fi că vor să îndatoreze oamenii.Aşa s-ar explica,poate,de ce tot au afişaje la metrou !! Păi eu dacă aş lua mobilă,m-aş duce direct la un depozit de mobilă ce aparţine de o fabrică specializată.
Dar mulţi români nu sunt aşa,iar eu n-aş mai vrea să fiu român.

13 comentarii:

Laura? spunea...

Targetul Ikea: barbatul de 40 de ani si 100 de kg cu o sotie/iubita de 50 de kg sau diversi indivizi necasatoriti(fete mari/holtei)cu ceva banuti care se simt impliniti cumparand mobila asta facuta la Iasi. Pt. cuplurile de 80 de kg/buc. s-au facut fabricute de unde comanzi paturi. De fiecare data cand vad panourile astea nu ma gandesc decat la replica "I've become a slave to the Ikea nesting instinct".

Unknown spunea...

Unde era panoul ăsta când eu aveam ca temă să aduc exemple de campanii publicitare de tot râsul...

Unknown spunea...

La mine nu e Ikea de asta, in schimb sunt alte magazine fitzoase din astea. Cu preturi de ramai masca.
Pentru ca ma mut, ieri mi-am comandat mobila pentru camera. O canapea, sincer iti spun, model din asta nu am vazut nicaieri. Si am umblat. Am gasit sa ne faca la comanda, cu ce material dorim, pe cadru metalic. Iar pretul...870 de lei. Cand o sa vin o sa fac poze.
M-am lamurit cu magazinele mari de mobila. Mai bine merg la un atelier unde lucreaza profesionisti.

Cris-Mary spunea...

Deci ..marketing prost .. slogan sub orice critica :''E mai rezistenta decat credeai '' , eu o vad ca si pe o recunoastere a calitatii proaste . Explicatia mea:ce s-au gandit ei , daca te uiti la ea nu prea pare rezistenta asa ca hai sa-i spunem consumatorului ca are o impresia falsa si ca e mai rezistenta decat vede ochiul lui sau crede el .. Dep.marketing IKEA , ai nota 4 pentru azi , treci la loc!

Cristina Cioba spunea...

=)))) buna asta
si...iti multumesc mult mult de tot pentru comentariu...am ramas putin surprinsa.

a fost superb aseara, am jucat toti excelent...iar aplauzele de la sfarsit...au fost, nu stiu....cu respect, cu pff...superbe...20 de min au aplaudat...a trebuit sa iesim de 6 ori...:))
merci inca odata

realbadpisy spunea...

ikea e o firma destul de buna de mobila..unele modele arat bestial..da au niste preturi.....

MadMe spunea...

Eu ştiam că pt reclamele astea lucrează şi o echipă de sociologi care monitorizează impactul reclamei asupra unui grup de oameni aka public.
Acum, ori ştiam eu greşit, ori sociologii ăia sunt incompetenţi, ori grupul e de oameni cam poşti.

Fata cu ochi verzi spunea...

e scump pt ăştia mai săraci :))

strumfita cu esarfa spunea...

buna,

scuze de offtopic, insa poate te intereseaza:

http://questioare.com/pentru-voi-bloggerii-mei-dragi/

Boris spunea...

Targetul? Cartierul cu care se invecineaza. Oricum se stie ca mobila de la Ikea este foarte proasta calitativ.

cristishady spunea...

eu mereu cand mi-am cumparat ceva m-am dus la producator direct, poti alege tu ce cumperi, cum sa il faca eventual ..dar ramanand la ikea nu cred ca duc lipsa de clienti, sunt destui oameni cu bani care se lasa prostiti de astia, si tinand cont da majoritatea lor nu i-au facut cinstit, am o oarecare satisfactie ca si-o fura si ei ...

Anonim spunea...

Parerea mea este ca tot ce poti cumpara din IKEA este mancarea si cateva decoartiuni in schimb este mobila de unica folosinta...

Andrei Ghiorghe spunea...

Romania isi merita soarta....