tricouri haioase

Pagini

vineri, 28 mai 2010

''Democraţie cu miros de latrine''

Una bucată piesă rap cu mesaj pentru cei care nu se identifică în ''Puya , Kamelia şi George Hora,ya ya''.Videoclip inspirat,versuri în legătură cu realitatea.Artişti mai puţin cunoscuţi care păstrează tradiţia rap-ului.

14 comentarii:

Christine spunea...

Foarte faină melodia. Şi într-adevăr, foarte reală...
Din păcate s-a ajuns la o Românie sub orice critică... Şi e trist... O să fie mai rău ca în comunism. În 18 ani ai mei nu a mai fost ţara în ceva atât de rău...

realbadpisy spunea...

suna bine si da ai dreptate rap-ul nu mai este ce a fost..acum se produce numai ce este comercial si e prinde.

Unknown spunea...

Nu preale am eu cu rap-ul... hip-hop-ul, dar i dig u! :D

Unknown spunea...

PS... ăla din videoclip e sărac, da... atunci de unde are J&B?

Marius Stracna spunea...

Foarte bine gandit clipul, mai rar asa in Romania. Aici musai curu si tatele goale.

Blindius spunea...

Christine,unii pun problema dacă a fost mai rău sau nu în comunism,decât acum.Spre exemplu,ai tăi au trăit bine pe vremea răposatului?

Blindius spunea...

RealBadPisy,ăştia de ies pe sticlă nu mai au f multă treabă.

Blindius spunea...

Keltghost,I am glad that you dig me :)),te-ai exprimat rock style :P

Blindius spunea...

PS.,tot din furat are JB !

Blindius spunea...

Marius Strâcnă,musai,musai.Şi nu poţi să zici că,dom'le,dezbracă o femeie frumoasă,în general sunt mult prea multe panarame.

Antiignorantu spunea...

Dupa 89 multi ROMANI neinstruiti Psihologic si Moral EFICIENT si CORESPUNZATOR au PICAT in CAPCANELE foarte bine INTINSE de catre ASASINI ECONOMICI din unele puteri STRAINE foarte bine INSTRUITI si CORUPTI de LUX DRESATI ETC. Acum fiecare Roman de bine va actiona dupa PUTEREA LUI PSIHICA si FIZICA ptr. a se face ORDINE in TARA ! SUCCES !!!

Antiignorantu spunea...

legile femosan ... se poate CERE iesirea tuturor oamenilor de afaceri din POLITICA si fiecare sa doneze din AVERE cat CONSIDERA ptr. a nu se continua cu acest GENOCID !

Blindius spunea...

AntiIgnorantu,îţi apreciez părerea,dar mi-e greu să cred că se va întâmpla aşa ceva.Strânge nişte oameni,eu vin singur,şi hai să protestăm.Poate ne strângem 50.Populaţia e hipnotizată,România nu are şanse de schimbare.

cristishady spunea...

Inca nu ma prinde piesa ..poate si pt ca nu am starea necesara sa o ascult cu atentie ..insa nu pot sa nu remarc ca din ce in ce mai multe videoclipuri "low budget" au o calitate buna a imaginii...