Pagini

miercuri, 15 iunie 2011

Borna 24.

Postare aniversară.
Astăzi facem 'şto de un wannabe hacker. Omu' e mâna dreaptă a lui Bill Gates şi trebuie să fie mereu în legătură cu laptop-ul.
Dacă aţi văzut oameni cu laptop-ul în tren,ajutându-se de aparat pentru a mai trece timpul,dacă aţi văzut oameni ţinând laptop-ul într-un ghiozdan,într-o geantă,ei bine,individul acesta nu prestează.
Omul ţine laptop-ul ca pe o mapă şi mai ţine morţis să ne arate cât de cult este el prin ceea ce manevrează cu mărinimie.
E slab precum o foaie de parchet de proastă calitate,în schimb şi-a luat ''băşini în freză'' cu laptop-ul,freză ascunsă sub şapca aceea de rahat. Până şi paza de la Scorseze ar micţiona pe el.
Închide,băi,gura! Îţi intră muştele când ieşi la suprafaţă !

În exclusivitate :


Să-l facem celebru !

8 comentarii:

Alexandra spunea...

este rautacios ce ai scris, acum toata lumea are cel putin un pc acasa. Daca iti scoti laptopul nu inseamna ca vrei sa impresionezi, adica nu inteleg ce ti se pare mare chestie tie sa vezi un laptop, iar daca ma uit eu mai bine baiatul joaca sah acolo si pe desktop nu sunt multe iconite (poate era abia cumparat si era curios omu ce si-a luat).

Lillee spunea...

Bine ai revenit. Sper ca vei avea o activitate mai stufoasa prin a noastra blogosfera. Cat despre nenea cu laptopul nu stiu ce sa zic... Daca doar ce si l-a luat merge, daca calatoreste mult cu metroul iarasi merge... In alte cazuri...

Blindius spunea...

Alexandra,ia-te de urechi,du-te in coltul camerei si stai acolo pana cand iti dau eu un comment pentru a te intoarce.
Multumesc!
Daca te uiti tu mai bine...pai e exact ce-am scris in postare,mai...
Esti ruda cu Basescu si sora cu Geoana!

Piperusha spunea...

Cumva juca șah? parcă așa bate ochiu' meu..

Bine ai revenit!

Marius spunea...

Mare om , mare caracter! Si stii ce-i trist? Ca-s o groaza, si se pare ca se si inmultesc!
(Alexiuss)

Blindius spunea...

Piperusha,multumesc ! N-am revenit cine-stie-ce,asa...cam ca o ploaie de vara ! Sah joaca,da !

Blindius spunea...

Marius,multumesc pt. comentariu !

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!