tricouri haioase

Pagini

vineri, 7 ianuarie 2011

Tricouri Urâte...NOT !


La mulţi ani!
Începem noul an cu lucruri noi.M-am gândit c-ar cam trebui să mai îmi schimb ''garderoba'' îmbâcsită cu tricouri şterse şi lărgite sau atât de vechi,încât m-am plictisit de acestea chiar dacă nu au defecte.
Astfel,am luat AFI Palace la pas crezând că voi găsi acolo un tricou pe placul meu.Cred că sunt sute de magazine, dintre care zeci sunt cu haine.Doar într-unul găsisem ceva aproape-aproape de gusturile mele.
M-am hotărât să caut şi pe internet,că doar nu umblu dezbrăcat preţ de încă 3-4 zile.
''Over the Internet'' am găsit gaşca de la TU.RO,o firmă de web development ce pune la vânzare o varietate bogată de tricouri pentru femei şi bărbaţi,hanorace şi alte cadouri interesante.
Vizitând site-ul,puteţi să vă imaginaţi o serie cinematografică numită ''GREU DE DECIS''. Foarte multe tricouri simpatice.
Eu am optat pentru unul verde,cu un imprimeu ce spune că sunt a ''party animal''.Sigur,ce spune tricoul nu trebuie neapărat să fie adevărat,dar e de reţinut că produsul este de o calitate foarte bună.Vă recomand orice tip de tricou,însă tricourile ''extra'' par să fie în vârful piramidei.
Las poza cu tricoul şi nişte mulţumiri echipei TU.RO!


3 comentarii:

Unknown spunea...

Ce mă amuză faza cu ,,ce mă bucur că dai comment" :)) Eşti bucuros tare? :))

Blindius spunea...

Este din vremea cand inca ma interesau foarte mult comentariile :D.Acum,mai subtire...

madMe spunea...

La mulți ani, că nu am apucat să îți urez până acum :P