Pagini

vineri, 31 decembrie 2010

Ce am fost şi ce-am făcut...

Stimaţi concetăţeni,dragi privitori în monitor,
Ne-am adunat în acest mediu virtual la trecerea spre anul 2011 pentru a spune ce-a fost 2010,de fapt.
Pentru mine,2010 nu a fost un an,a fost un succes.Din mila forţelor superioare am trăit greu,dar bine,în acest an.Din decalogul pentru 2010 nu am reuşit să împlinesc decât primele 4 dorinţe pentru liniştea sufletului meu.Să fi fost lista prea lungă,să fie Băsescu atât de greu de suspendat? Nu o să ştiu niciodată de ce n-am dus lista până la capăt.
Acum,cu câteva ore înainte de cumpăna dintre ani,ştiu sigur că 2011 nu va începe la fel de optimist,cu toate acestea,mi-aş dori ca măcar cât 2010 să aducă acest nou an.
Înainte de a face lista pentru 2011,permiteţi-mi să vă urez toate cele bune,multă sănătate(că-i mai bună decât toate),putere financiară nelimitată şi,negreşit,orice alte realizări profesionale sau sufleteşti către care ţintiţi.

''LA MULŢI ANI,CU SĂNĂTATE!''.

Şi lista pentru 2011 este următoarea :
1.Să rămân,pe cât posibil,sănătos.Măcar la nivelul la care mă aflu.De asemenea,toţi cei dragi mie să se bucure de acelaşi ''favor'' al sănătăţii.
2.Îmi doresc să mă odihnesc mai mult,mi-e teamă,însă,că neavând acel ''buzunar acoperit'',această dorinţă este foarte greu realizabilă.
3.Ca şi în 2010,în 2011 îmi doresc o perioadă ''înfloritoare'' la serviciu.Pe anul acesta,perioada ''de bine'' a existat,hoţii au căzut rând pe rând,ca muştele după plici-ul lui Prigoană.
4.Mi-aş dori,în continuare,să fiu iubit.Ciudată treaba şi iubirea aceasta,mi-a arătat acum,la sfârşit de an,că şi dacă nu ţine cont de partea financiară,tot se poate împiedica de alte probleme.
5.Îmi doresc să obţin,în sfârşit,permisul de conducere pentru autovehiculele ce fac parte din categoria B.L-am tot amânat şi ar cam fi cazul.
6.Îmi doresc,deşi nu agreez în mod deosebit alte sporturi la fel de mult precum fotbalul,să iau parte la 1-2 partide din alte competiţii(baschet,handbal,rugby),ale secţiilor Clubului Steaua.
7.Pe 2010 nu am reuşit să pun în practică dorinţa de a face mai mult sport.Totuşi,pentru anul ce vine,îmi doresc să scap de 15 kg din ''recoltă''.
8.Să vizitez un loc nevăzut până la 23 de ani.
9.Din nou,mi-aş dori să am cât mai mult timp pentru a mă întâlni cu amici,prieteni,colegi,etc. Timp şi resurse financiare.
10.Mi-aş dori să plec de ''acasă''.

Ca să închei într-o notă de veselie,vă las şi cu ''piesa muzicală a anului''. Atenţie ! Nu e nici KEO,nu e Inna,cu atât mai puţin nu e un artist străin!
LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE,încă o dată !

7 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani, Alex!
Un an nou plin de realizari pe orice plan, fericire si, ce-i cel mai important, sanatate!
Cu prietenie, Radu!

Blindius spunea...

Îţi mulţumesc pentru urări,Radu.
Ştiu mai mulţi ''Radu'',dar vă doresc tuturor multă sănătate şi prosperitate !

Anonim spunea...

This syncretic look of a conventional that has specific objectives and distinctly defined rules.jocuri miniclip The be realized impact of "tactic" prepared over on humans until the mould stanz.

Lillee spunea...

Nu prea imi place sa-mi fac liste, sa trag linii la final de an, sa fac un bilant...Stiu ca nu as respecta acea lista iar bilanturile ma deprima. Oricum, anul ce a trecut a fost unul destul de prost ( poate unul dintre cei mai prosti ani ai mei ), bine ca a trecut. Sper ca 2011 sa fie altfel.
La Multi Ani!!!

Anonim spunea...

In this spirit the transfer takes http://jocuri-cu-fotbal.net>jocuri cu fotbal
home"surface" to "favoured", a procedure that marks a milestone in maturation intellectual preschooler.

Anonim spunea...

Alex, acel "Radu" de mai sus il stii dintr-un singur loc: Sangre :D

Sanatate maxima!

Photograph spunea...

Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. :d