tricouri haioase

Pagini

duminică, 21 noiembrie 2010

Maghiar ratat,spumă de rahat !

Titlul n-are treabă cu faptul că se apropie Ziua Naţională a României.
1 decembrie este de ceva timp un ''fenomen'' reprimat de către grijile zilnice.Poate unul sau doi bătrâni să meargă la vreo ceremonie în cinstea Marii Uniri.
Motivul pentru care m-am oprit să ocup câtiva pixeli este ministrul sănătăţii din România.Cseke Attila se numeşte şi crede că prin greutatea istorică a numelui dânsului are dreptul să abereze pe banii tăi,ai mei şi nu în ultimul rând,ai maghiarilor din Transilvania.
Cum în România ajungi în poziţii mari fără a avea o pregătire,la fel şi Attila Cseke se lăfăie la minister având acest C.V.
Da,da,da,un absolvent de profesională cu studii superioare administrative este ministru la sănătate.Acest mic amănunt ne poate explica faptul că ''alesul'' a ''batjocorit'' nişte hârtii imprimându-le cu o nouă posibilă lege a farmaciilor.
Ce sare în evidenţă în această lege vedem din următorul citat,preluat de pe Ziarul de Iaşi,ca primă sursă aleasă la o simplă căutare:

Numarul farmaciilor din mediul urban se va calcula, prin urmare, in functie de numarul de locuitori si va trebui sa existe o distanta de minimum 500 de metri intre doua farmacii, potrivit noii legi. De asemenea, farmaciile nu se vor mai infiinta, prin exceptie, in centre comerciale, gari si aerogari.

Domnule Attila,sunteţi cetăţean de onoare al municipiului Marghita,posibil să nu aveţi ideea a ceea ce înseamnă cu adevărat un mediu urban. Cum adică farmacii la 500 de metri?!! E adevărat că ,din câte se vede în Bucureşti,avem atât de multe farmacii încât este posibil să fi atins vreun record. Dar cum să încerci să intervii pe piaţă stricând concurenţa,concurenţa aducând diversitate şi preţuri mai mici? Sau se doreşte a avea 4-5 sedii de farmacie în Marghita în condiţiile în care această localitate trecută la rang de municipiu în 2003,are 18.700 locuitori,cam câţi oameni ajung la un meci de importanţă medie pe Stadionul Ghencea !
Fără farmacii în centre comerciale,gări şi aerogări. Ca fapt divers,la parterul ultra mediatizatului magazin COCOR,redeschis recent,se găseşte o farmacie! Scrie mare,pe verde,FARMACIE! Dacă aştepţi trenul în Gara de Nord din Bucureşti,e iarnă,are întârziere 2-3 ore şi tu,din naivitate,credeai că ajunge la timp şi nu ai mai cumpărat un medicament care-ţi este necesar?? Nu e normal să ai o farmacie la îndemână? Nu,după abilităţile lui Cseke Attila,nu ai nevoie !
De bănci nu s-ar găsi cineva să se lege?! Parcă sunt cam multe...





10 comentarii:

Marius Stracana spunea...

Banci si farmaciile, dar pariurile sportive si cazinourile, ca-s mai dese decat shaormeriile :P

Blindius spunea...

Adevar ai grait !

Mister Popey spunea...

Intr-adevar sunt o gramada de farmacii , dar sunt foarte utile.

Farmaciile oricat de multe ar fi nu deranjeaza , sa zicem ca te lovesti si ai nevoie de un pansament , sau un Algocalmin , sau un Furazolidon daca ai probleme cu stomacul trebuie sa gasesti o farmacie cat mai rapid.

Daca a ajuns un ungur imputit sa faca lege in Tara Romaneasca atunci am ajuns rau.

Anonim spunea...

There are some very great sources here and thank you for being so kind to post them here. So we can read them and give our opinion on subject .

Anonim spunea...

I single-core AMD 2.8, 1 Gb Ramm and 1 GB video card and do not understand what his problem is when I get that image is loading and stays like that much and so well ... and if I try to get out of it with key "Windows" or "Alt + Tab" gives me error

Anonim spunea...

Please forgive me and let me delete or move the item to the appropriate category posted better if we did not, I beg a thousand excuses ...

Anonim spunea...

The game enriches the spirit. Knowledge you get, remember what you learned and apply it in practice. jocuri sport

cristishady spunea...

Deci asta chiar e imbecil, credeam ca fata creaza o impresie gresita.

fotograf nunta dana spunea...

La cazino joci cu banii de la banci si apoi te duci la farmacia ca esti bolnav ca ai pierdut tot

Masaj erotic Cluj Napoca spunea...

Medicamentele va ajuta sa dati coltul mai repede.