tricouri haioase

Pagini

marți, 5 octombrie 2010

Ruşine,Dinu Patriciu !

Vă salut din haine noi,nu's haine de firmă,rămân în acelaşi blogger care-mi ţine de cald gândurilor virtuale,doar că am schimbat fondul.
Am schimbat şi sloganul,e producţie proprie,realizată undeva în adâncul timpului pe care-l irosesc zi de zi cu gânduri negre,paranoia nemărginită,frica zilei de mâine.
Nu s-a schimbat ceva în bine,dar nici în rău.De ultima oara când am postat România se găseşte tot într-o criză politico-economică,sunt tot în chirie,tot opresc corupţia,pe cât posibil. Cineva trebuie s-o facă şi p-asta!
Haina aceasta de blogger o voi purta mai rar,pe cât posibil pentru gânduri mai mult subiective,fiindcă văd că obiectivitatea s-ar putea să mă lase cu buza umflată.
Am renunţat la Zelist,drept pentru care am şi şters persoanele care mă dăduseră la o parte cât am lipsit.Eu nu am nevoie de voi,bă!

În altă ordine de idei,salut politica Franţei de deportare a ţiganilor.Nu că o salut,e greşit spus.O susţin necondiţionat,bucuros că o ţară mai poate da dovadă de idei protectoare pentru populaţia sa.Şi eu i-aş da afară din ţară,nu le-aş da nici măcar un eurocent.Mişcarea Franţei este,deci,superbă.Nici nu pun la socoteală criticile aduse de Uniunea Europeana,din ce în ce mai fragilă.
Singurul lucru care mă deranjează este că grupurile de ţigani deportaţi sunt trimise acasă,în România,fiindcă aceştia ori au paşapoarte româneşti,ori afirmă că sunt de aici.Şi din nefericire,cam de pe aici sunt!
A doua problemă o reprezintă Dinu Patriciu,fără îndoială un afacerist de înaltă clasă.Navigând un site de sport ( fiindcă pentru site-uri de sport mă duce mintea ),am dat şi de o mică ştire conform căreia reţeaua de magazine Mic.Ro îi aparţine magnatului Patriciu. Acum ştiu sigur că nu voi intra vreodată într-un Mic.Ro.Ce afaceri a făcut Patriciu cu Statul,cât a furat!Acum vrea să se lupte cu hypermarket-urile.Eu nu-l sprijin.Cum Patriciu consideră săracii ca fiind nişte sclavi,eu îmi permit să nu-l privesc dincolo de culoarea pielii. Nu ţi-ai luat destui bani din petrol,''ţigane''?




Foto : arhiva personală,normal.

19 comentarii:

tizul spunea...

Paturiciu se lupta eventual cu magazinele de cartier, caci Mic.Ro-urile NU sunt plasate langa supermarcheturi, ci langa alte mici magazine ale romanilor (cel putin alea cateva care le vad eu, pe traseul meu zilnic).

Blindius spunea...

Nu sunt plasate lângă hypermarket-uri,dar ce vreau eu să spun este că vrea să se lupte prin preţuri,promoţii,nu din aşezare.Şi se preconizează că vor fi foarte multe astfel de magazine,în aşa fel încât să nu ai nevoie să mergi până la Cora,Carrefour sau mai ştiu-eu-ce Real.

cristishady spunea...

Bine ai revenit, in sfarsit.
In primul rand, legat de cei care scot linkuri: duca-se naiba, daca lipsesti o luna gata, ei sterg, ei nu pot sa tine. Eu celor pe care ii citesc le tin linkurile indiferent de perioada de absena..sau cat timp este site-ul online, este si la mine.
Legat de Patriciu...asta este un "smecher" destept. Nu a luat milioane( miliarde, in cazul sau) de euro trasand dungi de var pe asfalt, sau pe copaci, ci a facut-o intr-o maniera care l-a dus in nivelul inalt al bussinesului... e miliardar omul acum, ce sa-i faci.
Eu sper sa-si ia teapa cu magazilele acelea.. din cate observ eu vrea sa damare magazinele mici ca sa le fure clientela, si dupa ce le inchide sa dicteze preturi si comisioane dupa modelul hypermaketurilor de pe la noi.
Oricum, daca nu are pixel albastru tot degeaba.

Ioana spunea...

Bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce patisi de nu mai scrii nimic :-) E fain noul look, doar ca am impresia ca se misca mai greu site-ul..o fi de la mine? habar nu am

p.s. Pe mine m-ai sters desi la mine ai aparut mereu si apari in continuare, ntz, ntz, ntz :-P Dar stai linistit, ca nu ma supar :-)

Pisi spunea...

bine ai revenit ..

@cristishady: de ce duca`se naiba ?! e problema lor pe cine tin sau nu tin in blogroll :)

Anonim spunea...

Decent si cu bun simt ca intordeauna! Ne bucuram ca te-ai intors.

Blindius spunea...

Ioana,îmi cer scuze.Am remediat problema !

Blindius spunea...

Cristishady,mulţumesc! E posibil să-i iasă lui Patriciu.Din câte am înţeles el deţine brand-ul ăsta MIC.RO.Plus că,la banii lui,face al naibii de bine promovarea !

Blindius spunea...

Pisi,mulţumesc!

Blindius spunea...

Alexiuss,îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase !

Piperusha spunea...

Bine ai revenit in propria casa :) Sunt perfect de acord cu tine - si cu initiativa lui Sarkozy (cu scop de promovare in sondaje cu siguranta, dar ce mai conteaza...)

M-am saturat sa-mi fie rusine, ca cetatean roman, din motive care mie imi sunt straine.

Blindius spunea...

Piperuşa,mulţumesc pentru suport! Ai pus bine problema,ce treabă avem noi cu ţiganii aceia,până la urmă :(

Ioana spunea...

Auzi la el, isi cere scuze :-))) Stai linistit, vorbeam serios ca nu m-as fi suparat oricum, n-am eu orgolii de-astea de blogger feroce :-P

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

cristishady spunea...

@ Pisi, in primul rand pt ca fitele de genul asta, nu scrii doua zile te scot arata ca, de fapt, nu erau interesati decat de link, nu de blog.
Si asta era si ideea, din moment ce au sters, este clar ca NU reprezinta cine stie ce pierdere.
Mie mai repede imi pare rau daca un cititor ma sterge din blogroll, decat dupa unul imi tine linkul acolo degeaba.
Si asta tine de bun -simt, nu te "e treaba fiecaruia". Mai ales ca majoritatea celor ce sterg vin rugandu-se pt le ca sa le creasca zelistul sau page rankul.

Pisi spunea...

@cristishady: nu toti au preocuparile tale :) si fiecare vede viata altfel decat tine si decat X sau Y .. ma repet: e problema ta ca ii intereseaza pr sau zelist`ul ?!

Marius Stracna spunea...

Deportarea tiganilor este un lucru bun, pentru ei, nu pentru noi. Antonescu cand a vrut sa faca ceva similar, nu sa ii expulzeze ci sa ii puna la munca l-au omorat.

Mister Popey spunea...

Din cate stiu eu mic.ro sunt magazine de cartier cumparate de Patriciu si transformate in reteaua asta de magazine.Nu pot sa zic nici ca il urasc , nici ca il plac pe Patriciu , mi se pare genu de om bogat care a facut avere , bineinteles din bani necurati.

A facut intr-un fel un lucru bun , magazinele de cartier mici sau foarte mici fiind destul de greu de tinut pe criza asta , mai ales daca nu esti vechi in zona.Eu recunosc ca am cumparat de mai multe ori de la magazinele astea si nu au preturi mari.


Despre tigani ce pot sa zic...dupa cum ma stiti eu i-as omora pe toti.Peste tot unde se duc fac numai lucruri rele , ne fac tara de rusine pentru ca din pacate in pasaportul unor asemenea excremente scrie Romania.

@cristishady : ne intalnim si aici ? :))

Blindius spunea...

Popey,ca fapt divers,pulpele de pui în Mic.RO sunt mai scumpe decât în hypermarket,asta din ce-am văzut eu în Berceni.