tricouri haioase

Pagini

marți, 1 iunie 2010

Testul predictiv.

A venit vara,zilele sunt din ce în ce mai toride.Inevitabil,lumea se dezbracă de inhibiţii,cel mai bine văzându-se acest fapt în cantitatea de material textil purtat.
Nu văd cu ochi buni când oricare dintre cele două sexe se dezbracă exagerat în locurile publice.Sigur,nici eu nu sunt Alex Velea,ţiganul sculptat al dance-ului românesc.O primă vedere asupra unui tip dezbrăcat pe stradă îmi dă senzaţia de lucrător cu sapa sau ţigan.O primă vedere a unei femei dezbrăcate pe stradă mă situează într-o ceaţă confuză.Ştiu sigur că nu suntem în Miami sau Ibiza,îmi dau seama că este cald,dar realizez că sunt în Bucureşti,e al dracului de spurcat aerul şi pământul,iar femeia respectivă este incredibil de vulgară,având în vedere condiţiile date.Asta mă duce la clasica autoîntrebare ''de ce?'',atâta timp cât umblă cu transportul în comun,intră într-un supermarket şi tot îşi ia vată de la tarabă.Era o colegă de blogging care încuraja aşa ceva,eu nu pot să tolerez.Există atâtea moduri de a fi prezentabilă,sexy,carismatică, încât o dezbrăcată nu poate fi decât ţinta unor scopuri ce nu ţin decât de gânduri carnale.Şi nu cred că persoana respectivă mai poate fi apreciată şi pentru altceva.
După cum spunea foarte bine un coleg,testul ce îl veţi găsi mai jos ar putea fi un real ajutor în stabilirea unor viitoare relaţii sociale.Pentru bărbaţi în ideea de a-şi face o idee despre posibilitatea de a întâlni o piţipoancă,iar pentru femei un barometru al lor pentru a afla cât sunt de piţipoance ele,sau cele din jur.

http://www.showbiz.ro/quiz-pitzi

Să-mi daţi şi mie rezultatele.


28 de comentarii:

Ioana spunea...

LOOOL, mi-a iesit ca sunt pitzi 27% :-D nimic mai neadevarat, dar na, am pacatuit: imi plac unele nuante de roz si mai merg si eu din cand in cand in mall, asta sa fie problema :-))

Blindius spunea...

Doaaaaaaaar 27% ??!!! :o :o :o .Glumesc :D

Blindius spunea...

At Ioana,apropos,mulţumesc pentru feedback :D

Anonim spunea...

Erm.... mi-am testat cea mai buna prietena si mi-a iesit ca e pitzy in procent de 31%.

Blindius spunea...

Şi aşa este,ceva din realitate?

Anonim spunea...

Cel mai grav este ca multe se imbraca fara sa si dea seama cat sunt de penibile si cat de periculos este sa afisezi o tinuta prea sumara , ma uit in jurul meu si vad fete de varsta mica si nu inteleg ce i cu viata lor , de asta se ajunge sa pateasca tot felul de nenorociri.

Blindius spunea...

Darias,ai perfectă dreptate.Cum naiba să nu întărâte vreun boschetar când sunt îmbrăcate ca pe plajă.Şi părinţii,sunt vai de ei,mulţi îşi cresc copilele parcă pentru a le scoate la produs,să-i scoată din foame.

Anonim spunea...

In afara de faptul ca foloseste cuvantul "fata" si ii place rozul patinat (ala vechi, de pe vremea lu' bunica), nu are alte "probleme"

Anonim spunea...

si eu 23 % :">

pitzipoanca mica ce sunt :-"

simida spunea...

9% :),testul meu.

Blindius spunea...

Alexa,Simida,multumesc pt raspunsuri.Simida,ai un procentaj f bun.

Marius Stracna spunea...

Of, domnule Blindius jumatate dintre femei te injura acum, cum ai putut sa scrii asa ceva :))

Daca ziceai ceva si de colanti iti faceam statuie :P

Alexandra spunea...

nah ca mie mi-a iesit 12%...oricum chestia cu cantitatea extrem de putina de material textil la femei atunci cand da caldura mi se parea cea mai mare porcarie...atunci la fel de bine poti sa mergi in costum de baie ca doar si ala acopera principalele zone si macar nu mai tre sa simuleze acele griji atunci cand trag disperate de fusta in jos

Blindius spunea...

Domnule Strâcnă,da,şi colanţii intră la categoria de mai sus.Şi aceştia sunt cam vulgari uneori.Cei mai penali mi se par colanţii imitaţie de blug.

Blindius spunea...

Balauriţa,mulţumesc pentru răspuns şi că ai făcut textul. O ţinută sexy e ok,dar să nu ajungă la extreme :D

Sasha spunea...

Iar ne-ai pus la perete? mie mi-a iesit 21% :)) nimic mai neadevarat :P

Blindius spunea...

Sasha,pus la perete...hmm,sună bine :)).De ce e neadevărat,ai mai multe procente :D?

Anonim spunea...

Pe mine nu ma deranjeaza cum se imbraca lumea.
Eu sa fiu decent si aia e... nu ma intriga nimic. ;)

Blindius spunea...

Unuplusdouă,e şi ăsta un punct de vedere.Nici pe mine nu mă deranjează,doar critic,apreciez...

Unknown spunea...

Testul nu ofera variante de mijloc :D Prea stas.

Blindius spunea...

Oricum,nu există vreun dubiu asupra ta în ceea ce priveşte rezultatul,maxim 10% cred că ai fi avut.

Unknown spunea...

Dragul meu, postarea ta îmi exprimă perfect sentimentele. Astăzi am ieşit la plimbare şi uitându-mă pe stradă mi-am dat seama că şi în ale vestimentaţie sunt total depăşită!
O persoană care de altfel părea o doamnă, purta o pânză albă, căci rochie e prea mult spus, prin care i se vedeau perfect chiloţi...aşadar, probabil dorinţa ei era să sară câţiva pe ea, că altfel nu înţeleg!
Sexy şi dezbrăcat nu e tot una...dar din păcate unii oamenii cred cu totul altceva!
şi dragă unuplusdoi, te va interesa vestimentaţia celor din jur atunci când vei avea un copil, care va vedea tot felul de astfel de personaje pe stradă.

Iustinel spunea...

Am o prietena, care tot afirma ca nu e pitzi si punct. Na, ca ii arat testul sa-i sara ochi'n balta. 50% e pitzi. Si sunt sigur ca face toate acele lucruri pe care le-am bifat. :D

dennis spunea...

problema este ca in ultimul timp lumea cheltuie o caruta de bani sa se imbrace cat mai dezbracate

Anonim spunea...

Blindius - eu sa fiu decent... ca de amuzat si de ras... gasesti mii de exemple. Ia Herastraul la pas (tot Herastraul) si o sa vezi sute de fenomene piti-coca (da' si piti-coca wannabe cu varste de +40 ani)... si zeci de fenomene de pseudo-roacari imbracati in plina vara in haine de piele si bocanci in picioare, cu plete pana la cur putind a hoit...

Deci sunt fel si fel de fenomene.
Trebuie doar sa savurezi momentele si sa te pisi pe tine de ras.
Eu asa fac... e cea mai tare comedie din tara asta.

cristishady spunea...

Nu am o parere deloc buna despre fetele care isi afiseaza suncile/celulita/sanii la vedere ..adica unele, ok, au ce arata, sunt lucrate bine, mai isi tin abdomenul la vedere, o pereche de pantaloni scurti, dar nici exagerat ...

Lillee spunea...

33% pitzi :)) E bine, zic eu :D

Cris-Mary spunea...

Sa vezi cand incep sa-si arate randurile de colacei de sub maieuri vizibil mai mici decat ar fi normal..iaccc