tricouri haioase

Pagini

miercuri, 9 iunie 2010

Probleme punctuale sau...

Cum era să-i dau un vot lui Sorin Oprescu,la alegerile pentru Primărie,într-un posibil viitor mandat.
Auzisem eu de curând,că Primăria Bucureştiului va stabili o taxă pentru serviciile de comunicaţii,adică providerii de telefonie fixă,de internet,cablu tv,spre exemplu.Taxa respectivă avea o legătură cu cablurile respectivelor firme,ceva de genul acesta,din câte îmi amintesc.
Eh,zilele trecute,mă trezesc cu factura umflată,nu cu o sumă foarte mare,dar adăugată pe nesimţite.Ba nu,mint! Sincer,suma aceasta,5 lei,mi se pare destul de mare,având în vedere că de 7 ani cablurile acelea au tot fost udate de ploaie şi eu nu a trebuit să plătesc ceva.Ştiţi clauza aceea prin care providerul îşi cam rezervă dreptul să adauge modificări tarifelor...
Acum,din factura ce mi se părea o economie,o privesc precum o factură povară.Şi sunt doar 5 lei,dar situaţia în care te simţi nedreptăţit şi totuşi nu prea ai variante de a-ţi face dreptate,poate să fie frustrantă uneori.
A doua problemă pe ordinea de zi o reprezintă serviciile Cosmote.Care-i problema,de fapt? Nu mai merge treaba.Respectivii au cam început să schimbe tarifele de la lună la lună,ofertele magice nemaifiind ca apa de ploaie,ci crescânde.Mă gândesc să profit de faptul că nu am telefonul codat,ba chiar are 2 sim-uri,şi să revin la vechiul Orange sau,de ce nu,o trecere la Vodafone.Măcar ştiu că în baza serviciilor ultimilor doi operatori de telefonie mobilă,pot vorbi la telefon atunci când sunt în subteranele Bucureştiului.
A treia problemă este faptul că parcă nu-mi doresc să pice Guvernul Boc,oricât de mult îl dispreţuiesc.Guvernul de ar cădea,leul s-ar deprecia,am avea din nou haos prin criză guvernamentală sporită de cea economică,de data aceasta.Şi oricum,poate Preşedintele ar desemna acelaşi Premier,eforturile Opoziţiei fiind zadarnice.Şi nici Opoziţia nu vine cu o soluţie clară.
Vă las în compania a două fotografii cu acelaşi subiect,găsit undeva aproape de zona Cotrocenilor...




16 comentarii:

dennis spunea...

si nu era nimeni care sa exemplifice utilizarea acestuiaccesoriu?

Unknown spunea...

Măi ce mai inventează ăştia taxe... Nu mai bine sus pe munte? Dar şi acolo se trezeşte vreun deştept să te dea jos, pe motiv că el a cumpărat muntele ăla...

Blindius spunea...

Dennis,nu,nu era cineva prin preajmă.

Blindius spunea...

Da,f stupidă taxa,să mai ciupească nişte bani.Voi aveţi ceva taxe aiurea prin Galaţi?

Blindius spunea...

Salut,adminule de la jocuri-tari,nu doresc nimic din propunerea ta :)).La revedere.

Unknown spunea...

La noi toate taxele sunt aiurea :))

G.W. spunea...

mie mi s-a parut geniala impozitarea primelor copiilor castigate la concursurile internationale .....astia nu stiu de unde sa mai stoarca,suga bani !!!

cristishady spunea...

Omule vreau sa iti urez la multi ani pt maine, and have a lot of fun .. Nu cred ca maine am sa iti mai pot ura LMA asa ca o fac de astazi ...

Marius Stracna spunea...

Salutare domnule Blindius, sa stii ca nici cu Vodafone-ul sau Orange nu este mare scofala, si totusi trebuie sa speram ca abonamentul la internet nu va creste.

Marius Stracna spunea...

Blindius, sunt inchise comentariile la postul http://blindoneworld.blogspot.com/2010/06/legenda-continua.html ?

Anonim spunea...

heeeei :P

te.am pus in blogroll :)

:>

Alexandra spunea...

scuze ca nu sunt la subiect, dar vroiam sa spun ceva de genul...."buey, tu ce pnm mai mesteresti ca nu mai aude lumea nimic de tine" :p

Marius Stracna spunea...

Domnule Blindius nu ai servim blog?

MadMe spunea...

M-am întors şi eu (sper :D) şi văd că lipseşti tu :-S Come back!!!

cristishady spunea...

Hai ca vad eu ceva modificari in primul post ..de vreo luna tot astept sa mai vad ceva de la tine. Hai ca te astept sa revii. Bft.

carbonaru spunea...

Nu...nu ai fi facut asta. Sa-i dai un vot lui Oprescu :))