tricouri haioase

Pagini

joi, 15 aprilie 2010

Un bastion al prostituţiei politice...


Imaginea aceasta mă oripilează începând cu Piaţa Progresului până aproape de zona Timpuri Noi.De câteva zile a început campania electorală pentru Parlamentul României,colegiul 19 (parcă).Candidează ex-şefa de la loterie Mincă şi ex-vedeta de după-amiază TEOdora Trandafir.Nimic mai penibil,nu ştiu dacă ar fi putut exista alţi doi candidaţi care să mă lase mut.Îl excludem pe Honorius Prigoană,care n-a călcat în viaţa sa prin Berceni,şi nu o va face niciodată.Teoretic,după Constituţie,parlamentarul este reprezentantul unui anumit număr de persoane.Acum,mai nou,persoanele sunt mai bine împărţite,în colegii.Unii forţează nota pentru a induce în eroare neştiutorii,şi prezintă campania ca şi cum Teo m-ar reprezenta pe mine,cetăţean infatigabil ce ard în focurile vieţii din Colegiul desemnat.
Ce experienţă are Teo în a construi un plan de lege?Ce studii are Teo în afară de secţia arabă-engleză a Facultăţii de Limbi Străine (parcă).Cum de a intrat acum în politică,tocmai când nu mai este în plin avânt mediatic.De ce trebuie să fie Teo pusă în faţă pentru a acoperi interesele unui marinar sau ale unui grăsan în costum obosit de valurile modei?
De ce românii ştiu doar că trebuie să voteze,dar nu-şi pun problema şi pentru cine...
Răspunsurile le vom afla abia atunci când Teo va ştii că araba din facultate n-o ajută să înţeleagă persoanele de etnie rromă din Berceni!

18 comentarii:

G.W. spunea...

daca vrea sa se alature navei conduse de presidentialul beat ...eu ii urez bafta multa

dudu spunea...

o cunosc pe teo...parintii mei au lucrat cu ea...nu e proasta si se adapteaza usor situatiei...trebuie sa i se dea putin timp sa se obisnuiasca...

MadMe spunea...

Mi-e groaznic de silă de politica românească...

Camelia Bucur spunea...

mey, macar ea nu face dezacorduri, ca anumiti europarlamentari care au fost alesi...tot de romani:-??

Blindius spunea...

Dudu,nu am zis ca este proasta,dar sigur nu stie ce am enumerat eu mai sus.Pentru asta ai nevoie sa cunosti legislatia,ori ma indoiesc ca Teo are timp de asa ceva.Teo va avea fix nula putere acolo,va face ce i se va spune.

Blindius spunea...

Madme,si mie.

Blindius spunea...

Camelia,si ce daca nu face dezacorduri.Numai prezenta ei intr-un astfel de context este un dezacord cu notiunea meritocratie.

realbadpisy spunea...

ce vrea si teo..pff nu mi-a placut nicodata de ea...acuma vrea si ea repede in parlament.pffff!! vreau si eu..ma ce dreacu!! cine ma voteaza?!

Blindius spunea...

Eu te votez!

Miss Sasha spunea...

ea spera ca va schimba ceva din politica Romaniei... nu stiu daca va reusi, dar cred ca e ok, fata de alte specimene care au fost alese si abia leaga 2 cuvinte intr-un mod coerent...

Sasha spunea...

Ptiu...politica mamii lor! m-am săturat, mi-e silă,mi-e groază. Gata am capitulat. Să-mi dai de veste când alegi un subiect mai puțin enervant. Un weekend plăcut îți doresc.

Blindius spunea...

Miss Sasha,te înşeli dacă urmezi ideea că leagă coerent cuvintele.Nici Cătălin Voicu nu se bâlbâie.Iar Teo va sta capră pentru interese altora...

Blindius spunea...

Sasha,te anunţ :P!

Miss Sasha spunea...

cunosc prea putina politica pentru a ma putea pronunta... pentru mine, Teo este o persoana cu suflet mare, asta e tot ce stiu, pe asta ma bazez cand spun ca eu cred ca va incerca sa schimbe ceva... cel putin are dorinta asta pe care tot mai putini o au...

Anonim spunea...

Salut!!! Sunt Vlad de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur,felicitari pentru blog chiar este frumos,incep sa il citesc cu drag, noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol, noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne promovezi adica sa ne sustii cu acest proiect de radio, si ne gandim sa iti luam un interviu, adica vrem sa luam interviu la multi bloggeri, sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi vrem sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu,Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com sa vorbim mai schimbam o vorba,o ideie etc si suntem alaturi de tine si la bine si la rau iti multumesc pentru timpul acordat, vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.Respect!Cu stima Vlad! O Zi Buna!Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie) Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie!

Blindius spunea...

Vlad,nu găsesc articolul respectiv,despre care îmi scrii,iar blogul nu vă merge...

Cris-Mary spunea...

Vai ce urat .. sincer .. nu Teo mai lipsea pe bannere pe strada:)

Unknown spunea...

Adevărul ăsta e, că o plăceam pe Teo. La modul cel mai serios. Dar, daca Pro Tv-ul n-o mai vrea... Poate face glume pe la putere.