tricouri haioase

Pagini

joi, 1 aprilie 2010

Trebuie să reclădim simţul civic al României.

În momentul în care apare această postare,eu sunt la serviciu şi voi vă daţi seama că aţi fost păcăliţi la prima oră.În momentul în care scriu postarea,400 de şoferi de autobuz ai Regiei Autonome de Transport Bucureşti,protestează la Autobaza Titan,motivul fiind trădarea liderilor de sindicat,care,bineînţeles,i-au fraierit pe micuţi de nu s-au văzut.Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fără R.A.T.B.,în ideea în care dacă nu merge metroul parcă mai poţi să trăieşti.Ce mă amuză este faptul că şoferii se contrazic între ei.Astfel,unul spune că salariile sunt o mizerie dar ezită în faţa reporteriţei să spună suma,altul spune că dânsul are salariu de bază de 1900 lei,ceea ce este chiar măricel,părerea mea.Ori,chiar dacă unii şoferi intră în tură la 4 dimineaţa,iar alţii ies la 1 seara,eu zic că este lejer să lucrezi 8 ore,în ture,să fii plătit la oră,să faci traseul ca melcul nesimţit,să conduci autobuzul ca şi cum ai transporta scoici.Dar,oamenii se plâng,cer sporuri,dânşii au responsabilităţi mari.Ce să le facem,şi-au trecut acele salarii nesimţite şi când au ajuns la sapă de lemn,liderii de sindicat nu mai sunt buni.
Coane Oprescu,Coane Băsescu,ia să vedem...

4 comentarii:

Sasha spunea...

Of,mamăă...dă-i naibii că deja m-am săturat de astfel de deșteptăciuni și pretenții. Nici dacă le dă 3000, nu o să fie mulțumiți, peste 2 luni îi vezi iar cu gura mare.

Anonim spunea...

In aceasta tara "absolut orice" se rezolva cu revolta, scandal, bataie...asta ne caracterizeaza. Nu ne convine ceva facem greva. I-a sa fi dat afara jumatate din ei, in timpul grevei, a doua zi erau la serviciu cu totii cerandu-si scuze.

realbadpisy spunea...

pfff! eu am inteles ca au salarii destul de bune...hmmm

Lillee spunea...

Am citit-o abia azi...asa ca nu am fost pacalita :)