tricouri haioase

Pagini

vineri, 23 aprilie 2010

Scrisoare pentru naţiune.

Stimaţi locuitori ai României,

În calitate de Preşedinte al ţării,sunt nespus de fericit să vă pot anunţa că mi-am luat un animal de casă.
Este un animal micuţ,nu consumă mult.Pe deasupra,face tot ce-i ordon iar acest fapt îmi transformă serile în adevărate oaze de odihnă.L-am numit Boc,scurt,de rezonanţă,deşi e un câine de talie mică.I-am făcut chiar şi coteţ,şi nu oriunde,ci în Piaţa Victoriei din Bucureşti.I-am oferit întreaga ţară pentru a-şi face nevoile,oricând şi oricum are plăcerea.Ba chiar i-am oferit şi 19 ministere oase asupra cărora să îşi închipuie că este stăpân.
Boc al meu,din când în când,nu ştiu cum?!,dar prinde grai omenesc.În general,doar când îi ordon.Săptămâna aceasta i-am spus că revizuim scurt Constituţia,ca să mai uite populaţia că n-avem cu ce să le dăm salariile.Nenorocitul acela de Năstase 4 case mi-a distrus planurile când a revizuit Constituţia în 2003.Îl bag eu 29 de zile în arest cândva! Revenind la Boc al meu,ar vrea să plece din ţară,deoarece şoarecii aceştia pe care-i numesc,din simpatie,cetăţeni ai României,l-ar cam vrea castrat.Aşa că,sărăcuţul Boc l-a întrebat pe maidanezul de Oprea de ce nu zboară avioanele când e norul acela de cenusă pe cer.Şi pe Oprea am încercat să-l iau în curte,dar preferă să mănânce de la poartă.
Mai am o căţea,o cheamă Roberta.Am auzit că vrea să dărâme zidul Casei Poporului şi prostănacul de Mircea e de acord şi el.Mai latră şi el,pe ultimii ani de viaţă.
Stimaţi şoareci români,vă mulţumesc că m-aţi votat !

Al dumneavoastră,Traian ''Marinarul'' Băsescu.


14 comentarii:

Lillee spunea...

De-ar da ortul cu totii! Dar ma intreb daca se va schimba ceva...Vor veni altii si tot asa. Toti sunt la fel. Parerea mea.

Blindius spunea...

Bine ai revenit,îmi lipsea pe blog părerea ta!!La obiect,ca întotdeauna!

dennis spunea...

Lillee: raspunsul e NU, nu se va schimba nimic, indiferent de cine fa vi acolo. nu toti sunt la fel, fiecare are nevoi particulare si actioneaza ca atare

dudu spunea...

Din pacate lucrurile astea chiar se intampla...

Alexandra spunea...

chiar daca vor venii si altii si altii si altii nu se va schimba nimic...toti vor face la fel, sa le fie lor bine...trag 4 ani si dupa aia s-au realizat si pe tampitit sa-i ia dracu ca se ingheaza fondurile pentru diferite proiecte de medicina, nu se mai medicamentele macar la juma de pret...ca doar nu mai sunt fonduri...bine ca platim ca fraierii la stat, fara sa ne intrebe cineva daca vrem sau nu si avem la beneficii pentru asta de ne ia dracu

Unknown spunea...

Nu ştiu dacă ai citit faza aia cu un o zi din viaţa lui Boc. E geanială :D Dacă nu, îţi dau eu link-ul.

Miss Sasha spunea...

foarte frumos expus, imi place.
cat despre realitatea trista pe care o traim, sunt de acord cu lillee, nu se va schimba ceva in viitorul apropiat

Blindius spunea...

Keltoi,hello! Nu am citit faza respectivă !

Blindius spunea...

Miss Sasha,mulţumesc !
Noi avem puterea să schimbăm!Ieşim în stradă,pe role,cu furci şi topoare!

Unknown spunea...

chiar crezi ca vor iesi in strada cu rolele? sau cu topoarele? greu de crezut. ca romanu cand ii ajunge cutitu la os mai bine strange din dinti si sufera.
tare as vrea sa se schimbe ceva.
super scrisoarea....exact asta face din noi base

Unknown spunea...

Păi hai că dacă eşti cuminte îţi dau un link :D

http://panacosmin.wordpress.com/2010/01/20/o-zi-din-viata-lui-e-boc-%E2%80%A6/

Povestioara apare pe multe bloguri... etc.

Anonim spunea...

Basescu a fost ales de locuitorii acestei tari, asta arata ca noi o ducem bine. Pentru ca este a treia oara cand il votam. Toti ne ridicam in picioare si spunem "Boc e de cacat". Ok, dar de ce l-ati votat pe Basescu?

MadMe spunea...

Politichia ... anul ăsta o ignor :D

cristishady spunea...

=)) tare asta . adevarul e ca am lesinat de ras